PICASOO MZ 425 Napisano April 13, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam zasto, al meni se auspuh dopada ovakav kakav je. Jeste da je duzi od motora, al mislim da " Lezi " uz sve ostalo sto je uradjeno na njemu ! I meni se ovakav kakav je auspuh dopada... Ekstra, pedantno, estetski lepo i jednostavno samo reci pohvale. Mozda ces imati problema prilikom voznje po mokrom putu jer nemas prednji platonran, ali ostalo je zaista super. Imam i prednji blatobran kojeg cu morati da namestim jer prednji tocak baca vodu pravo u lice a ove detalje sam stavio samo radi slikanja Motor izgleda stvarno za desetku! Jedno pitanje za tebe, jel činjenica da je "cvaja" u pitanju, glavni faktor da mu je čunak ostao (na žalost) u originalnom obliku. 95 % je to razlog, a 5% je da mi se i ovako svidja. Na prvoj slici se vidi kako bi izgledao da je auspuh kraci (morao sam sliku da isecem jer je do ove stare zgrade nova pa mi se ne uklapa u ambijent )a to mi se ne svidja, jedino da sam pravio nov auspuh, tanji, i malo savijeniji ali bi cvaja izgubio dosta...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano April 13, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaa :o :o :o Možda nisi znao ali imaš ti još bar jedno zanimanje. Bez mane, savršeno. Uzgred, i ja volim ''čunak'', ne smeta. VOZI SEEEEeeee...... :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snake 5 Napisano April 13, 2009 Svrati ponekad, 202 postova Lokacija: Bileca Motocikl: MZ chopper Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Picasoo motor izgleda odlicno mislio sam da bolje od bobbera 1 nemoze ali vidim da sam pogresio Auspuh mu stoji odlicno ja ga nebih dirao sa cim si ga ofarbao hoce li boja da izdrzi zagrijavanje ???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano April 14, 2009 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ala ga je opravio, svaka mu cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano April 14, 2009 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! A sada idemo malo do Morave da napravimo slike na kojima ce pored prirode glavnu ulogu igrati bobber. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano April 14, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Picasoo motor izgleda odlicno mislio sam da bolje od bobbera 1 nemoze ali vidim da sam pogresio Auspuh mu stoji odlicno ja ga nebih dirao sa cim si ga ofarbao hoce li boja da izdrzi zagrijavanje ???? Vatrostalna farba koja trpi do 700 stepeni, ali to sam farbao jos proslog puta i nigde nije popustila iako je naneta na hromiran auspuh...Jest' da je skupa ali odlicna stvar preporucio bih je svakome!! Svaka cast! A sada idemo malo do Morave da napravimo slike na kojima ce pored prirode glavnu ulogu igrati bobber. Sto da ne, samo da se odlepovremi, da ne gazim bas po blatu i mulju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ RIDER 8 Napisano April 14, 2009 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Bobber videh uzivo i ispao je odlicno.Moje magare pored bobbera i Mihinog mz-a nesto se slabo sjaji :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano April 14, 2009 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Cime si farbao te "zlatne" detalje? Mnogo mi se svidja taj lanac oko nogostupa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano April 14, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast stvarno strava izgleda Meni se jedino polozaj zmigavaca ne svidja ostalo je sve super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano April 15, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Cime si farbao te "zlatne" detalje? Mnogo mi se svidja taj lanac oko nogostupa. Mesing farba u spreju... Svaka cast stvarno strava izgleda Meni se jedino polozaj zmigavaca ne svidja ostalo je sve super Ima na prosloj strani kako izgleda kada su zmigavci polozeni...ali mi se to nije svideo mnogo odskacu!! Ovaku su manje izrazeni, a tu su jer tako nalaze ZOBS... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano April 15, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ostao sam bez reci :o , zamalo da pozelim da sam kupio MZ mesto Jawe ;D Moze li se znati tacno oznaka/dimenzije one zadnje gume? Stavio si je na originalnu 16" felnu? Posebno bih istakao fuzastere i akumulator ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano April 16, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Строј, бато... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano April 17, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Ostao sam bez reci :o , zamalo da pozelim da sam kupio MZ mesto Jawe ;D Moze li se znati tacno oznaka/dimenzije one zadnje gume? Stavio si je na originalnu 16" felnu? Posebno bih istakao fuzastere i akumulator ! 120x80x16 tubeles. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano April 17, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano April 18, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ostao sam bez reci :o , zamalo da pozelim da sam kupio MZ mesto Jawe ;D Moze li se znati tacno oznaka/dimenzije one zadnje gume? Stavio si je na originalnu 16" felnu? Posebno bih istakao fuzastere i akumulator ! 120x80x16 tubeles. Metzeler... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=17238.220 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sky 96 Napisano April 19, 2009 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Београд - Сурчин Motocikl: Jawa 350 TS '91 Prijavi odgovor kao problematičan Пикасо, свака част!!! Поздрављам овакве акције, као и истрајност коју си показао! Напредак је очигледан. Прошло издање, по мени, је деловало недовршено... Поздрав и за супругу, која је била ту да те подржи и помогне када је бивало најтеже! П.С. што се мигаваца тиче, мислим да би се лепше уклопили и испратили детаље ( задња лампа, филтер за ваздух, фар, овалан блатобран... ) да су округли... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svakak 15 Napisano April 21, 2009 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Staro Petrovo Selo, Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan Ono što si prošle godine napravio... mislio sam da ne ide bolje od toga, ali ovaj put si nadmašio sam sebe. Picasso, svaka čast! Znaš šta bi bila kruna tvog rada - da se odvezeš u Njemačku na susret MZ-a (Emmenrausch) i osvojiš nagradu na najlijepše prerađeni MZ. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano April 22, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Word! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano April 22, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan ... Znaš šta bi bila kruna tvog rada - da se odvezeš u Njemačku na susret MZ-a (Emmenrausch) i osvojiš nagradu na najlijepše prerađeni MZ. Mislim da nije losa ideja, jos kada bi Nam ukinuli vize ne bi bila ni neostvariva...! Sada si me dao u razmisljanje :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano April 22, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan :o ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Maj 4, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo interesantno, transformacija br 2... treca ??? :) :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Maj 5, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo interesantno, transformacija br 2... treca ??? :) :) Mislim da ce ovaj MZ TS ostati na dve transformacije... ;D A za sledecu zimu moze da "padne" neki drugi motorcikl, sto da ne bar nam novci ne manjkaju : :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jun 20, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Stigli novi zmigavci (originalni od MZ ES-a)... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2669 Napisano Jun 20, 2009 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Vrh brate! ne mogu da verujem kakvi rezultati mogu da se dobiju na bazi MZ-a. Ništa tu ne bi dodavao ni oduzimao, ovo je baš po mom ukusu, možda neke sitnice. Šta mislite kada bi sedište bilo tamnije: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Jun 20, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Šta mislite kada bi sedište bilo tamnije Nije da mi nije padalo na pamet a i Vule me stalno podseća na to. Ipak mislim da je sada kasno, ubio bi ga opančar zbog izvoljevanja. A fantastično je crn, oličenje lepote. I udoban bre, lepo je sedeti na njemu, ne trpi kičma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...