sale_bec 0 Napisano Avgust 15, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bec Motocikl: BMW R850 Prijavi odgovor kao problematičan Cao, ja sam Alex iz Beca, rodzeni Beclija nakon sto je zivot i put, roditelje naterao iz tadasnje sfrj u inostranstvo. Volim motore, cak sam sad prodao kola - da bi ponovo mogo da ih vozim. Pratio sam vas forum, vec nekoliko godina, jer mi je uvek bio inspirativan, sta se ticu putopisi, a isto tako krug po srbiji i ture do jadrana, kroz bosnu, albaniju me jako zanimaju. Kolima sam obisao Srb - CG, bezbroj puta - a ovog leta planiram da napravim manji krug - Bec - Beograd - Jadranska magistrala - Bec i vasi putopisi mi daju poverenje i orijentaciju kuda ici, gde stati i provesti lepo vreme. Hvala vam za to! Imam 43 godine, vozio sam skutere od 50ccm, pa skutere od 125 ccm, pa i staru Vespu od 200 ccm. Vozio sam dve godine Hondu CBF 600 iz 2004 god. sa ABS-om. To mi je bilo bitan kriterijum, radi sigurnosti i bezbednost. Pa sam menjao "glavu za glavu" i vozio Ducati ST 2 iz 99. godine. Jedino sto nije imao ABS, pa sam se u gradu i guzvi - za malo zakucao u jedan kombi. Slomnjen lakat me mucio neko vreme, ali uspeo sam da prodam Ducati, i nekako nasao BMW r850r iz 2001 godine, bez ABS-a, ali u odlicnom stanju, i tako da sam opet krenuo na duze relacije. Malo sam se sad uvezbao u Stajerskoj sa Austriske strane, malo i kroz Sloveniju i uskoro cu krenut na put. Nadam se da vas necu baciti na muke, kad citate neki moj tekst. Ali eto, skolovan u austriji - a pravopis ( ironija) pokupio uzput. svima pozdrav i sve najbolje, sigurnu voznju, alex Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Avgust 15, 2016 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao drugar! Ne opterećuj se pravopisom, za razumeti je. No nećemo ti oprostiti nedostatak fotki i zanimljivog teksta sa puta Šala. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8582 Napisano Avgust 16, 2016 Drug član, 384 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Pravopis ti je bolji od većine rođenih i školovanih u Srbiji, opušteno i willkommen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...