Nidža016 159 Napisano Avgust 8, 2016 Svrati ponekad, 355 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NX125, Suzuki DR-Z400E Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav društvo! Pratim već dugo vaš forum, čitam, ali nikada nisam bio član, jer sve odgvore na moja pitanja sam pronašao i pročitao, a još uvek nisam u fazi putovanja kroz Srbiju i upoznavanja sa drugim ljubiteljima dvotočkaša. Epa došlo je vreme i za to. Zovem se Nikola Stojiljković, iz okoline Leskovca sam, imam 21 godinu, a motor vozim od svoje pete. Vozio sam malu Yamahu PW dok sam bio dete, a kasnije sam kupio Hondu NX 125 koju vozim i dan danas, ukupno nekih 10 godina. Honda kao Honda je do sada bila dovoljna mom stilu vožnje i smatram da nisam pogrešio što sam tako dugo vozio motor male kubikaže i konjaže. Iako to nije enduro motor, ona je prošla tamo gde mnogi nisu mogli ili nisu smeli. Mnogo puta sam je zabadao u blato do sedišta, išla je uz uspon gde i koze pasu pod ručnom, a gazila je i šumu bez puta, preko granja i debala, gazila i reke i potoke... Prosto rečeno dala mi je svoj maksimum i i dalje ide i gazi bez problema. Ali došlo je vreme da pređem na motor sa kojim ću svoju vožnju podići na viši nivo što se tiče enduro avantura po planinama naše zemlje. Asfalt skoro da mrzim, ali imam dosta iskustva i na njemu, vozio sam i veće motore i da kucnem u drvo, nikada do sada nisam imao ozbiljnije padove i povrede sebe i motora. Za početak je dovoljno, a o konkretnim pitanjima, naćićemo se u Enduro delu foruma u posebnoj temi... Pozdrav od mene i moje mezimice! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 9, 2016 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao ! - Lepo predstavljanje . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Avgust 9, 2016 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...