Oroku 1394 Napisano April 10, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan A posto je ulaz? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano April 13, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan ulaz ce biti 200dinara meni odgovara da se iz temerina krene pola jedan jedan da li onda idemo zajedno ili ne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano April 14, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Idemo naravno.Hajde kazite svi kada kome odgovara,i kad moze da krene,pa da usaglasimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sssss 0 Napisano April 14, 2008 U prolazu, 13 postova Lokacija: Slavonija Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim i ja.... ;D Naime, Bruno i ja imamo nastup oko 17h u Ođacima pa se vidimo...!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano April 16, 2008 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Ajde javite vi iz temerina kada krecete posto imante najvecu grupu da bih mogao da znam kada ja da krenem da bi se sreli u temerinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano April 16, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Pao je dogovor da krenemo u 11.Ja cu te sacekati na samom ulazu u Temerin(ako dolazis iz pravca Beceja) kod Avia pumpe.063-8-347-397 je phone,pa me samo cimni i stizem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano April 16, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan vi onda idite ja nemogu u to vreme zato sto radim do dvanaest sati vidimo se onda ja idem srbobran, vrbas, kula ,ruski krstur, lalic ,odzaci pa ako neko ide u to vreme moze da mi se prikljuci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano April 16, 2008 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pao je dogovor da krenemo u 11.Ja cu te sacekati na samom ulazu u Temerin(ako dolazis iz pravca Beceja) kod Avia pumpe.063-8-347-397 je phone,pa me samo cimni i stizem! Pozdrav Joska, reci mi kojim pravcem idete? da znam da vas cekam ili ne. pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano April 17, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Idemo preko Kule,pa nas sacekaj.Ne bi bilo lose da ostavis neki kontakt telefon,da mozemo da se javimo kad stignemo... Motoras: Zao mi je sto radis.A slobodan dan da uzmes? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano April 17, 2008 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Idemo preko Kule,pa nas sacekaj.Ne bi bilo lose da ostavis neki kontakt telefon,da mozemo da se javimo kad stignemo... Motoras: Zao mi je sto radis.A slobodan dan da uzmes? Moj broj 064/528-44-93 ,a ima i farkas (Darnai Zolika) moj broj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano April 17, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Ide i on sa nama,pa onda nece biti problema.Vidimo se!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano April 17, 2008 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Sad citam u novine prognoza za subotu je moguca kisa i pljuskovi u severnim delovima srbije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bata 11 Napisano April 17, 2008 U prolazu, 72 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Kawa ER-5, ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Svasta je moguce,a da li ce biti,znace ko bude tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sssss 0 Napisano April 17, 2008 U prolazu, 13 postova Lokacija: Slavonija Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim i ja.... ;D Naime, Bruno i ja imamo nastup oko 17h u Ođacima pa se vidimo...!! Nažalost, jučer smo morali otkazati nastup pošto motor nije gotov, još je rastavljen, u pripremi za air brush, trebao je do utorka biti gotov, ali eto, nije.... Nije do nas i žao nam što da smo morali otkazati nastup, iako ću ja u subotu doći bez obzira na sve, pa se ujedno i osobno ispričati organizatoru u ime nas i našeg sponzora koji nije uspio završiti motor.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SJ 0 Napisano April 18, 2008 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cao!Jel ide neko iz NS-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano April 19, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Evo nesto slika sa skupa. Bilo je odlicno,skupilo se dosta ljudi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano April 21, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano April 21, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan posluzilo je lepo vreme posle podne pa se neocekivano puno motora sakupilo ,evo nesto slika sa zurke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano April 21, 2008 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Evo nesto malo slika i od mene,sto se samog skupa tice proteklo je sve u najboljem redu jedino sto je malo zasmetalo je vreme pre podne koje je iz pljuska preslo u oluju bilo je nemoguce voziti motor sreca pa nas je oluja stigla kod benzinske pa smo stigli da se sklonimo.Mislim da bi bilo jos vise motora da nije bilo toga,ali kasnije je osvanulo sunce pa je pristiglo dosta motora.Sto se mene tice isplatilo se otici u odzake. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2034 Napisano April 21, 2008 Teoreticar ..., 12116 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Odlicne fotografije Cajo! A vidim i da vam je bilo lepo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano April 21, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam skoknuo poslije sajma i malo pomogao Pecinoj ekipi MK "I N Đ I J A" u pravljenju "piramide" :D U stvari i nisam im nešto puno pomogao ;D više sam se bavio onim crvenim limenkama Njih četvorica su sami smirili par burića ( brojali smo do 150 čaša ;D ) stojeć :D :Di Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...