Maximus1 204 Napisano Jul 25, 2016 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Zamenio sam motor pa sad novom imam na zadnjim viljuskama one nosace na koje se kaci stender. e sad kako da napravim na stenderu,ili gde mogu da kupim one nastavke koji idu na ovo....na stenderu su mi trenutno dva L profila koja sam koristio za dizanje motora...evo sta mi treba izvinjavam se na banalnim terminima ne znam prave nazive Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale970 110 Napisano Jul 25, 2016 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Hornet 600, TRK 251 Prijavi odgovor kao problematičan Auuu kako je dobar taj sa slike Majstor Seba sa foruma? Ili kontaktiraj ovog čoveka, možda hoće da napravi samo te nosače http://www.kupujemprodajem.com/Stender-Za-Motor-Zadnji-10-popust-30148552-oglas.htm?filter_id=27749692 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Jul 25, 2016 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan hvala kolega Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...