ruske011 601 Napisano Jul 3, 2016 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Acer Aspire One D270 ATOM procesor 1,6 GHz 10,1 " led lcdRAM Memory: 1gb DDR3Battery 3-cell Li-ion 320 GB HDD EXTRA OCUVAN kao nov, donesen iz Svajcarske, bez mana, Windows 7, dolazi sa punjacem. Cena za bajkere: 90E za ostale 100 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Jul 3, 2016 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Jul 3, 2016 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan A kolko može da razvije ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Jul 3, 2016 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Koliko troši po gradu? :-) Poslato sa G7-L01 uz pomoć Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1731 Napisano Jul 4, 2016 Drug član, 1476 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan WiFi? Blutut? Prednja kamera? Odgovori danas, molim te, posto cu biti u Bgd-u, pa se mozda i uklopim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Jul 4, 2016 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Ima wifi i prednju kameru,blutut mislim da nema. Imam isti takav samo sam mu dodao jos 1 giga rama i radi ubija. Baterija i posle 3-4 godine drzi ozbiljno. Odlicna mala radna stanica. Imam win 10 i ne radi bas ultra brzo ali cu uskoro linux da mu instaliram i da zaboravim na sve glupe bagove! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Jul 4, 2016 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ima wifi i prednju kameru,blutut mislim da nema. Imam isti takav samo sam mu dodao jos 1 giga rama i radi ubija. Baterija i posle 3-4 godine drzi ozbiljno. Odlicna mala radna stanica. Imam win 10 i ne radi bas ultra brzo ali cu uskoro linux da mu instaliram i da zaboravim na sve glupe bagove! Ima i blutut Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Jul 4, 2016 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolega. Nisam imao potrebe za blututom ali dobro je znati! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Jul 4, 2016 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega imaš PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1731 Napisano Jul 4, 2016 Drug član, 1476 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan U Bgd-u sam, na SLAP pumpi. Ukoliko se sretnemo u narednih pola sata, prodao si ga. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Jul 5, 2016 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prodato, moze lock. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...