Sith 66 Napisano Mart 25, 2008 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Drugari imam jedno pitanje. Danas sam sasvim slucajno video ovu rupicu na auspuhu mog Transalpa, pa me interesuje sledece: Dal' je ona na tom mestu fabricki( sto ne verujem, al' otkud znam...) ili mi je tu progoreo auspuh?? Jel da zavarim ili jock?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Mart 25, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Tu joj je mesto, ne diraj je! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Mart 25, 2008 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja nemam tu rupicu na 600v. Mozda mi je pregoreo auspuh na drugom mestu... I ja bih ostavio kako jeste. :-X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Mart 25, 2008 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam se malo bolje zagledao, video sam da je ona u precniku nekih 2-3mm i pravilnog okruglog oblika(kao da je probusena burgijom). @lalajko Koja je svrha ove rupice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Mart 25, 2008 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja da je moj motor prvo bih uzeo i zaštitio taj auspuh od korozije, šta ti radiš s tim kad je rđav tako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perica 1 Napisano Mart 25, 2008 U prolazu, 21 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: k 1200 rs Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam na 600V tu istu rupicu, istog precnika i na istom mestu. Rekose mi da sluzi za izbacivanje kondezovane vode, znaci ne dirati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 25, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan verovatno da izlazi voda,,ja tu nista nebih diro.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Mart 25, 2008 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam na 600V tu istu rupicu, istog precnika i na istom mestu. Rekose mi da sluzi za izbacivanje kondezovane vode, znaci ne dirati Tako je ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Mart 26, 2008 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Jutros kad sam upalio motor, bas sam gledao i s' vremena na vreme izlazile su po 2-3 kapljice vode kroz onu rupicu. Posle voznje od pola sata kad sam stao da bih opet to proverio nisu vise izbijale odatle. Hvlala svima na odgovorima i pozzzz!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...