MotoBokce 198 Napisano Maj 26, 2016 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda xrv 750 rd07a Prijavi odgovor kao problematičan Honda cb400 1981. registrovana, vlasnik, u odlicnom ocuvanom stanju, uradjeni svi servisi, zadnja guma nova Harley Davidson Dunlop, Tomaselli volan, 3 ventila po cilindru, hladnjak ulja, 6 brzina, motor se vozi svakodnevno. Prenos obavezan! 1180 eur Nikola Zemun 062/192-3433 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Maj 26, 2016 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Au prelepa makina! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Maj 26, 2016 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Lepa :-) Poslato sa G7-L01 uz pomoć Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Maj 26, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Imaš vise slika? Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Maj 26, 2016 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Ima još par fotki na oglasu u polovnim automobilima ... Prelep motor ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoBokce 198 Napisano Maj 30, 2016 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda xrv 750 rd07a Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi... Pokusavam da nagovorim caleta da je ne proda, ali ne vredi nista... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Maj 30, 2016 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Samo zamjeniti upravljac, staviti oboreni i original Cafe racer, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Maj 30, 2016 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Baš mi je drago što ste ovako lepo sredili mi bivšu. Nadam se da će se pojaviti kupac koji će je održavati kako zaslužuje. A i ne mora, za ćaleta je dobra, ako niste menjali bregastu za kraću, 40 konja više nego dovoljno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 620 Napisano Maj 30, 2016 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan au al je lep Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Maj 30, 2016 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Baš mi je drago što ste ovako lepo sredili mi bivšu. Nadam se da će se pojaviti kupac koji će je održavati kako zaslužuje. A i ne mora, za ćaleta je dobra, ako niste menjali bregastu za kraću, 40 konja više nego dovoljno Čekaj, to je ova?!? Koliko se sećam i tebe je odlično služio... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Maj 30, 2016 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Jes, Babuskera Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoBokce 198 Napisano Jun 4, 2016 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda xrv 750 rd07a Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 4, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Odakle ti 10?? Ne hvalis se Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Jun 4, 2016 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Cuvaj to , lako ces za ostatak Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jun 4, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Kad bi se zamenili cajgeri,sediste,korman,ova stopka od traktora,ove gume sa oldtimera,migavci,i felne i retrovizori,da se ceo prefarba u crno...bio bi bas lep... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 350 Napisano Jun 4, 2016 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se i ovakav svidja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Jun 4, 2016 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Stopka i svi migavci su original, kao i felne. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jun 4, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Uvek sam za fabriku stanje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Jun 5, 2016 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Meni se svidja bas ovakva kakva jeste ne bih ja tu nista dirao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jun 5, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Stopka i svi migavci su original, kao i felne. Nemas ti pojma,ko da su ti preci iz Bosne... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Jun 5, 2016 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ma da, nisam imao taj motor godinu dana i ne znam vlasnika pre mene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jun 5, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ma da, nisam imao taj motor godinu dana i ne znam vlasnika pre mene Alo bre Brdare gde ces na Brdara... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Jun 5, 2016 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Sa Korduna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoBokce 198 Napisano Jun 6, 2016 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda xrv 750 rd07a Prijavi odgovor kao problematičan Svako bi zeleo da je prepravi po svom ukusu, a ukusi su razliciti... Ja sam je prepravio u duhu osamdesetih, po pricama mog caleta kako su nekad radili. Naravno planirao sam ja tu jos dosta stvari, al uvek je balans izmedju kafe rejser krajnosti i neke udobnije varijante za svaki dan. Inace motor je kad je izasao iz fabrike ovako izgledao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Jun 6, 2016 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan S napomenom da je ovo na slici Automatic sa kurblom a u oglasu manuelni menjač i bez kurble. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...