turbopedja 282 Napisano Mart 24, 2008 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan S`obzirom da mi sin ganja Free-a (50ccm) vec dve godine, hteo bih da ga malo obradujem. Uslovi su bili da ne prelazi 1 500 Eura, do 125 ccm, po mogucnosti novo i da nije R a pogotovu ne Aprilia RS 125(za koju me moli). Ima jos jedan problem a to je da ova danasnja galofax generacija raste ko kvasac tako da on sada sa 17 godina ima 195cm i 80Kg, znaci neki mali je nepozeljan(treba da ga vidite na Free-ju, ko cirkus) Nasao sam nesto, pa bih voleo da vidim vase misljenje. http://www.sprintscooters.com/Pulser.html Svaka nova informacija je dobrodosla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Mart 24, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno nikad nisam čuo za ovu firmu. Što se tiče izgleda stvarno je extra, a ni snaga motora nije za bacanje za tu kubikažu. Samo da znaš da će ga ta kubikaža zasititi za 2 meseca (znam po sebi), pa će morati da se skupljaju pare za neki drugi Pozdrav i vidi da li je ta cena sa PDV-om, pošto je to još 20% na cenu+registracija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Mart 24, 2008 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Za takvog grmalja od sina,treba odgovarajuci motro.Na ovom ce izgledati kao na bajsu sobzirom da ima 17 tu je i 18 pa mu kupi nesto malo ozbiljnije i jace.Nesto do 400ccm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Časlav 29 Napisano Mart 24, 2008 U prolazu, 95 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Varadero XL125 Prijavi odgovor kao problematičan Ovde se radi se o kineskom motoru Qingqi QM200GY koji su oni verovatno iz marketinških razloga prekrstili u Sprint. Da bi zvučalo manje kineski I motor ima 200cc i 11.5KW a ne 125cc i 8.3KW kao što piše na sajtu, ako se radi o istom motoru kao i na zvaničnom sajtu http://www.qingqi.co.yu/sr/qingqi_qm200gy-ba.html Ne verujem da su napravili i verziju od 125cc. A i tih 11.5KW tj 15,5 KS nije neka snaga za 200cc, ali motor ipak može da izvuče nekih 115km/h. Agregat od 200 cc i nije tako loš, moj prijatelj ima Qingqi QM200GY-B sa istim takvim agregatom, i prešao je nekih 5000km dosad. Imao je samo manje električne problemime zbog loše odrađenih instalacija. Agregat zasad funkcioniše dobro. Održavanje je jeftino. Ukupan kvalitet je srednji, ali za te pare se bolje ne može dobiti. U svakom slučaju veći motor za tvog sina nećeš naći za te pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Mart 24, 2008 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno nikad nisam čuo za ovu firmu. Što se tiče izgleda stvarno je extra, a ni snaga motora nije za bacanje za tu kubikažu. Samo da znaš da će ga ta kubikaža zasititi za 2 meseca (znam po sebi), pa će morati da se skupljaju pare za neki drugi Pozdrav i vidi da li je ta cena sa PDV-om, pošto je to još 20% na cenu+registracija Za takvog grmalja od sina,treba odgovarajuci motro.Na ovom ce izgledati kao na bajsu sobzirom da ima 17 tu je i 18 pa mu kupi nesto malo ozbiljnije i jace.Nesto do 400ccm. Sto je najgore i ja sam svestan takvog razvoja situacije ali me strava hvata kad cujem da malo-malo pa nekog pokupio auto ili neki taksista koji radi polukruzno na punoj liniji i usput ubije decka. Dok malo stekne vozackog iskustva dacu mu moju afriku a dotle nek se vezba na 125ici a i po zakonu ne sme vise od 125ccm dok ne napuni 18. CHUCK, hvala puno na detaljnim i korisnim informacijama. Taman sam se ponadao da je ova nasa posrnula privreda pocela da se oporavlja kad ono... Kako smo krenuli uskoro cemo da uvozimo slaninu i sljivovicu iz kine sa etiketom "Prava Srpska...." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2129 Napisano Mart 24, 2008 Skuteras, 3716 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ovde se radi se o kineskom motoru Qingqi QM200GY koji su oni verovatno iz marketinških razloga prekrstili u Sprint. Da bi zvučalo manje kineski I motor ima 200cc i 11.5KW a ne 125cc i 8.3KW kao što piše na sajtu, ako se radi o istom motoru kao i na zvaničnom sajtu Greska. Gotovo da su ist, posto kinezi gotovo svi koriste iste masine. Postoji model od 125 i pozadi nosi disk. Ja sad gledao na sajmui nisam mogao da verujem da slabiji nosi diski, a jaci dobos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 5 Napisano Mart 25, 2008 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ovde se radi se o kineskom motoru Qingqi QM200GY koji su oni verovatno iz marketinških razloga prekrstili u Sprint. Da bi zvučalo manje kineski I motor ima 200cc i 11.5KW a ne 125cc i 8.3KW kao što piše na sajtu, ako se radi o istom motoru kao i na zvaničnom sajtu Greska. Gotovo da su ist, posto kinezi gotovo svi koriste iste masine. Postoji model od 125 i pozadi nosi disk. Ja sad gledao na sajmui nisam mogao da verujem da slabiji nosi diski, a jaci dobos u pravu je muljaz, imaju 2 modela, jedan je 125ccm a drugi 200ccm, stim da ovaj od 125 ima disk pozadi sto je i meni bilo jako cudno ??? a jaci ima dobos i iskreno izgleda kao kontra na ponici ;D ja sam razmisljao da to pazarim ali sam shvatio da je to previse malo za mene, i kubikazom i velicinom i bio sam u pravu, suzuki mi je bas legao ali razmisljam da pazarim ovako nesto za po gradu za koji mesec mozda, malo trosi a za guzvu zakon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Mart 25, 2008 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Johny, takav Suzuki je bio kod majstor Marka sa karaburbe na prodaji i bas mi je zapao za oko i hteo sam da ga uzmem ali to nije motor nego besna zver sa kojom mozes da radis sta hoces ako znas a ako ne onda to postaje opasna sprava. Jel moze neka slika i ako nije tajna koliko si ga platio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Mart 25, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan ...posto kinezi gotovo svi koriste iste masine... Skoro svi kineski motori koriste kopiju agregata od honde xl , a ovo je kopija suzukija dr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshitza 0 Napisano Mart 26, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 63 Prijavi odgovor kao problematičan poshto sam i ja mladi sin, mislim da bi bilo bolje da iznenadish sina sa polovnim RS-om ili mozda cagivom mito nego sa ovim... ako hoce da kupi RS-a, mora da se i malo razume u motore, sto znaci da mu se ne bi svideo kinez. realno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Mart 26, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Johny, takav Suzuki je bio kod majstor Marka sa karaburbe na prodaji i bas mi je zapao za oko i hteo sam da ga uzmem ali to nije motor nego besna zver sa kojom mozes da radis sta hoces ako znas a ako ne onda to postaje opasna sprava. Jel moze neka slika i ako nije tajna koliko si ga platio. Jel moze od mene slika ;D Tishhhh kaki sam lep bio kad sam bio mlad, a ne sad ovako cupav i bradat. A imo' sam i garmin na volanu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 5 Napisano Mart 26, 2008 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Johny, takav Suzuki je bio kod majstor Marka sa karaburbe na prodaji i bas mi je zapao za oko i hteo sam da ga uzmem ali to nije motor nego besna zver sa kojom mozes da radis sta hoces ako znas a ako ne onda to postaje opasna sprava. Jel moze neka slika i ako nije tajna koliko si ga platio. ovog sam uzeo u NS kod lika koji ga je uzeo pre 2 god, u dobrom je stanju, 91 god, ima da se odradi klasican servis, lanac, lancanici i zadnja guma, to je ono sto mora ali nije pod hitno nego moze da se voza jos malo. inace platio sam ga 1450 i 50e me izasao prenos, bio je na motoberzi u oglasima a evo i slicice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 5 Napisano Mart 26, 2008 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Tishhhh kaki sam lep bio kad sam bio mlad, a ne sad ovako cupav i bradat. A imo' sam i garmin na volanu dane nisi bio toliko cupav i bradat prosle zime na kopu ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Mart 27, 2008 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim, morace sin da saceka da napuni 18 (dotle ce vec da ima 100 Kg) i da mu dam Africu a ja sebi da uzmem jednog DR-a i da pocnem da pustam kosu i bradu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 5 Napisano Mart 27, 2008 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim, morace sin da saceka da napuni 18 (dotle ce vec da ima 100 Kg) i da mu dam Africu a ja sebi da uzmem jednog DR-a i da pocnem da pustam kosu i bradu ;D iskreno to bi ti bilo jako pametno ;D salim se iskreno onaj qungqi izgleda solidno, mada kad bi ga uzeo rastavio bi ga i sastavio sa nekim malim izmenama, tipa kvalitetniji neki safovi na pojedinim mestima i sajle obavezno bi zamenio jer im je to jako lose, a ako nadjem jos neke detalje i to bi zamenio. mada za te pare moze da se nadje neki japanac od 125ccm koji je sigurno kvalitetniji iako je stariji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Mart 27, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim, morace sin da saceka da napuni 18 (dotle ce vec da ima 100 Kg) i da mu dam Africu a ja sebi da uzmem jednog DR-a i da pocnem da pustam kosu i bradu ;D Ne, ne, ne skroz si pogresno shvatio. Za DRa treba da si uredno podsisan, a za Afriku cupav i bradat ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 5 Napisano Mart 27, 2008 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan sad se setih posto ti je sin visok pre ce mu odgovarati DR nego afrika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Mart 27, 2008 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Posto si rekao da trazis motor do 1500e i da je neki malo veci a da nije sport,preporucio bih ti APRILIJU TUAREG RALLY 125ccm posto je motor bas dosta visok a i ne ide lose,za 1500e mozes ga naci u dobrom stanju negde 94 god.jeste da nije novo ali je kvalitetan motor,imas slike na http://www.bikepics.com/aprilia/tuaregrally125/ pa pogledaj malo.Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...