Djubre Toxictrace 959 Napisano April 29, 2016 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvo.Prodajem prednje vile za Hondu CBR 600 RR 2003 u dobrom stanju. Cena 130 Evrica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano April 29, 2016 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Pre nekoliko meseci si trazio prednje vile za isti motor.......da nisu to one sto si skinuo.....ako se te garant da imaju neku falinku...mislim nije red da zajebes nekog kolegu sa foruma... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano April 29, 2016 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan Nisam jajara da zajebem i nikad nikog nisam zajebao, niti cu!!!!.Reparirane su i u dobrom su stanju ,a ja sam sebi uzeo druge. Ti odjednom glumis andjela cuvara ili neku dobricu? 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano April 30, 2016 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Zato sto si cini mi se negde pisao da je tvoj drugar pokusavao da ih ispravi jer su bile krive pa nesto zajebao....nadam se da gresim....jer niko ne menja vile samo zbog semeringa i klizaca..... 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano April 30, 2016 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan moze li fotke tih vila? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano April 30, 2016 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan E ovako, pošto vidim da ovom forumu postoje "kolege" sa nadljuskim proročanskim moćima i velikom količinom frustracije ova tema ide u lock zbog istih. Ja neću da mene neko javno proziva zbog nečega što nije istina. Niko me nikad nije isprozivao za bilo šta u životu pa nećete ni vi. Na jednom stapu, kolega je prošle godine mao ulubio zid, i to je posle izvesnog vremena u toku zime bilo sanirano. Ko bude želeo slike vila neka se javi u PP, jer nemam nameru niti vremena da se sa "kolegama" ovde prepucavam i spuštam na nivo deteta. Posle sto godina dodjem na forum, i onda se nadju pametnjakovići da gledaju u kuglu,seru i miniraju. Pozdrav svima. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...