vladmoll 491 Napisano Mart 24, 2008 Zainteresovan, 433 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan Da li mi ko moze reci nesto o ovoj firmi i o ovom modelu motora. Negde sam procitao oda ima Minarelijev(ili sl.) motor ako se nevaram to je aprilija od 125cc. Prodavac kaze da ima i brembo kocnice. Cena je vrlo privlacna( 2000 eura) sem ukoliko se neradi o nekoj koneskoj replici. Naravno cena je snizena zbog sajma pa mi je hitno potrebna pomoc dok cena jos traje. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Mart 24, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=9961.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale.. NBG 0 Napisano Mart 24, 2008 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan bremb0 nema, ali su kocnice (kako svi kazu) odlicne.. ima disk 320mm!! pitaj u temi koju ti je postavi LALAJKO, prekopiraj tekst.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...