Borkosan 612 Napisano Mart 11, 2016 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, zovem se Borko, zivim u NS a radim u BG. Imam 37 godina. Ulazim u moto svet, za par dana polazem voznju. To je bila davna zelja pa su se sad stekli uslovi da se pocne ozbiljno nakon malih Tomosa koje sam vozio kao skolarac. Kupujem uskoro i prvi motor, zanima me (500-600cc) naked ili touring do 2000€ i od 2000 godista. Svidja mi se Fazer, ER-5, Hornet...pa bi mi dobro dosla neka vasa preporuka. Visok sam 183 cm i imam 90 kg. Dugo pratim forum i nadam se dobrom druzenju i skoroj voznji. Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 225 Napisano Mart 11, 2016 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav druze! Sa srecom polaganje! Sve ovo sto si naveo, ja mislim da je malo za tebe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 612 Napisano Mart 11, 2016 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, zato i trazim savet iskusnih kolega :-). Polazem na KTM-u lc640, on mi je ok, mada me nerviraju vibracije.. Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Radovan91 12 Napisano Mart 11, 2016 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd, Surcin Motocikl: Suzuki Bandit 600s Prijavi odgovor kao problematičan Sa srecom na polaganju, ja sam 182/93 i vozim er5, nije mali, mada ne bi skodilo nesto malo vece... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 225 Napisano Mart 11, 2016 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Tu visinu trazi! Samo nesto da ti ledja nisu savijena! Inace 100 km pa pauza! Ja sam kratak ali ni meni ne odgovara bas moj Tundercat sto se sedenja tice! Uvek mi je leva ruka oduprena na rezervoar a desnom sa dva prsta drzim gas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 612 Napisano Mart 11, 2016 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetima, svakako sam ovih dana u potrazi pa cu videti sta mi lezi najbolje, a da se uklapa u budzet. Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
edix 2 Napisano Mart 11, 2016 U prolazu, 11 postova Lokacija: prijepolje Motocikl: honda africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan sa srecom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 465 Napisano Mart 11, 2016 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan srecno polaganje i srecna kupovina. cekaju te lepi dani na motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Mart 11, 2016 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao, sa srećom polaganje i buduća kupovina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pc-monika 14 Napisano Mart 12, 2016 U prolazu, 41 postova Lokacija: Najblizi Laktasi Motocikl: Kawasaki GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao, i ja sam polozio u tvojim godinama. Er mi bio skup pa sam uzeo gpz500, ja sam nizi od tebe pa mi odgovara polozaj. Tebi bi mozda bolje sjeo kle, nego er5, a masina identicna. Sretno sa polaganjem, i nadamo se dobrom druzenju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 612 Napisano Mart 12, 2016 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Hvala jos jednom, znace mi saveti iskusnih kolega Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 612 Napisano Mart 18, 2016 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Samo da javim, kupio sam Hondu CBF600s, 2004 godiste. U super stanju. Mislim da je dobar izbor za pocetak. Nemam iskustva iz voznje sem par krugova jer polazem za nedelju dana pa se onda vidimo negde na putu. Pozdrav svima! Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 225 Napisano Mart 21, 2016 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 612 Napisano Mart 25, 2016 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Polozio danas, vidimo se na putu od Nedelje! Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanstp 298 Napisano Mart 25, 2016 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kawasaki Gpz 500s '98 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 225 Napisano Mart 25, 2016 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Bravo!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...