Kiza Italijan 1 Napisano Februar 27, 2016 U prolazu, 12 postova Motocikl: Skuter 50 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pozdra bajkeri Vozim skuter tacnije Longija Exactly 2008god.50ccm 2t kupio sam ga jesenas do sada nisam ima dvotockase niti aotomobile pa se i ne razumem oko masina nista sto bi se reklo glupson Zamenio bih mu ulje tacnije tamo u dekli gde su mu rolnice kais ili sta vec barem tako su mi rekli ako sam pogresio nadam se da mi se necete smejati jer koga pitam niko nezna da mi da tacan odgovor svi ono mozda je ovo mozda je ono aj sad pa bih vas zamolio ako znate a nadam se da znate da mi kazete sta da kupim koje ulje ili sta vec da mu zemenim to je ovde na ovoj dekli na ovom malom busonu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Februar 27, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ulje u dekli ne postoji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiza Italijan 1 Napisano Februar 27, 2016 U prolazu, 12 postova Motocikl: Skuter 50 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ulje u dekli ne postoji. ok neznam kao sto rekoh nisam do sada imao ni jedan dvotckas pa se i ne razumem nista oko njih zanima ma na ovom busonu sta se sipa zasta on sluzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukFZ6 85 Napisano Februar 27, 2016 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT1200ZE World Traveler Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Kizo,na tom srafu se sipa ulje za zadnji diferencijal,imas da uzmes Motul Scooter Gear tubicu,nju sipas unutra. Sraf za ispustanje mora da je na najnizoj tacki,znaci negde na dnu kucista diferencijala,dobro pogledaj,mora da ima bakarnu sajbnu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiza Italijan 1 Napisano Februar 27, 2016 (promenjeno) U prolazu, 12 postova Motocikl: Skuter 50 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vuk sacu odmah pogledati 80W-90 150mlpretpostavljam da je to ovo ulje sto sam mogao naci na net I dali ima jos negde da se menja ulje da naglasim on je dvotakti motor svaki savet bi mi prijao jer kao sto rekoh ovo mi je prva masina pa se ne razumem oko njih Promenio Februar 29, 2016 član alexanto spojeni uzastopni postovi i obrisani nepotrebni citati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukFZ6 85 Napisano Februar 27, 2016 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT1200ZE World Traveler Prijavi odgovor kao problematičan E to ulje uzmi i zameni. Pa imas ulje za mesavinu,i to sipaj kvalitetnije,nemoj dvotaktol i ostala cuda. Uzmi motul,ipone... To je to sto se ulja tice,ostaje ti u kocnici i viljusci ali to nemoj da menjas ako ne mora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiza Italijan 1 Napisano Februar 27, 2016 (promenjeno) U prolazu, 12 postova Motocikl: Skuter 50 ccm Prijavi odgovor kao problematičan u kocnici moram sipati jer sam video da veoma malo ima u onoj bocici ali tu pretpostavljam da ide uk2 sto se tice ove dekle to je to nemam sta da diram tu doduse i neznam sta se nalazi ispod pretpostavljam neki kais zupcanik Promenio Februar 29, 2016 član alexanto spojeni uzastopni postovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukFZ6 85 Napisano Februar 27, 2016 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT1200ZE World Traveler Prijavi odgovor kao problematičan U kocnicu ti ide dot4 ulje. Sto se dekla tice,unutra su ti variator,kais i kvacilo i to nemoj da otvaras ako se skuter ok ponasa,ne trese pri kretanju i slicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiza Italijan 1 Napisano Februar 27, 2016 (promenjeno) U prolazu, 12 postova Motocikl: Skuter 50 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Vuk hvala ti puno neznam kako da ti se zahvalim na svemu ovome do sada sto si mi pisao potrazio sam na netu i nasao svari za koje si mi rekao hvala ti jos jednom nadam se dacemo se sresti negde i pocastiti. kao sto rekoh meni je ovo prvi motor pa se ne razumem ali hvala ti jos jednom dosta si mi pomogao za sada. Nadam se da dolazis na moto skup u Boru na Borskom jezeru pa da se upoznamo Promenio Februar 29, 2016 član alexanto nema potrebe citirati prvi post iznad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukFZ6 85 Napisano Februar 28, 2016 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT1200ZE World Traveler Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu druze,forum i sluzi za takve stvari. Samo polako,svako je morao da krene od necega,najbolje je ici postepeno,prvo skutercic pa onda nesto od 125ccm i tako. Hvala druze,ali ne posecujem moto skupove,a ti ako imas jos neke nedoumice oko skutera ili neki problem,slobodno pitaj. Veliki pozdrav, Vuk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiza Italijan 1 Napisano Februar 28, 2016 (promenjeno) U prolazu, 12 postova Motocikl: Skuter 50 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih da pitam dali je dovoljna jedna tuba ovog ulja Motul Scooter Gear za deferencijal ili ne neznam koliko staje u njemu Ako se budem sretao sa necim sto mi nece biti jasno javicu se pitacu jer kao sto rekoh ovo mi je prvi motor i uopste masina koju posedujem prvi put u svom zivotu. A nema ko da me posavetuje jer me zivot nimalo nije milovao jer oni koji su trebali biti uz mene napustili i otisli da vode svoj zivot. Skontao si o cemu pricam. No da ne davim time ovaj forum nije za tako nesto . Hvala ti jos jednom puno na savetima Promenio Februar 29, 2016 član alexanto nema potrebe citirati prvi post iznad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukFZ6 85 Napisano Februar 28, 2016 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT1200ZE World Traveler Prijavi odgovor kao problematičan Hmm,ne znam koliko staje,probaj sa jednom pa vidi dokle ce biti na meracu ili ispusti prvo staro ulje pa izmeri otprilike koliko ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Februar 28, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan U velike skutere ide nešto oko 300ml ili malo manje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...