Jump to content

Moto Zajednica

Pozdrav bajkeri

Recommended Posts

• U prolazu, 12 postova
  • Motocikl: Skuter 50 ccm

Pozdra bajkeri  :zdravo:

Vozim skuter tacnije Longija Exactly 2008god.50ccm 2t kupio sam ga jesenas do sada nisam ima dvotockase niti aotomobile pa se i ne razumem oko masina nista sto bi se reklo glupson  :)

Zamenio bih mu ulje tacnije tamo u dekli gde su mu rolnice kais ili sta vec barem tako su mi rekli ako sam pogresio nadam se da mi se necete smejati :)

jer koga pitam niko nezna da mi da tacan odgovor svi ono mozda je ovo mozda je ono aj sad pa bih vas zamolio ako znate a nadam se da znate da mi kazete sta da kupim koje ulje ili sta vec da mu zemenim post-39031-0-74151900-1456580172.jpgpost-39031-0-74151900-1456580172.jpg to je ovde na ovoj dekli na ovom malom busonu

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 116 postova
  • Motocikl: Yamaha XT1200ZE World Traveler

Pozdrav Kizo,na tom srafu se sipa ulje za zadnji diferencijal,imas da uzmes Motul Scooter Gear tubicu,nju sipas unutra. Sraf za ispustanje mora da je na najnizoj tacki,znaci negde na dnu kucista diferencijala,dobro pogledaj,mora da ima bakarnu sajbnu.

• U prolazu, 12 postova

Hvala vuk sacu odmah pogledati :):takoje:

80W-90 150mlpretpostavljam da je to ovo ulje sto sam mogao naci na net

I dali ima jos negde da se menja ulje da naglasim on je dvotakti motor svaki savet bi mi prijao jer kao sto rekoh ovo mi je prva masina pa se ne razumem oko njih

Promenio član alexanto
spojeni uzastopni postovi i obrisani nepotrebni citati

E to ulje uzmi i zameni. Pa imas ulje za mesavinu,i to sipaj kvalitetnije,nemoj dvotaktol i ostala cuda. Uzmi motul,ipone... To je to sto se ulja tice,ostaje ti u kocnici i viljusci ali to nemoj da menjas ako ne mora. 

• U prolazu, 12 postova

u kocnici moram sipati jer sam video da veoma malo ima u onoj bocici ali tu pretpostavljam da ide uk2

post-39031-0-21704000-1456605255.jpg
sto se tice ove dekle to je to nemam sta da diram tu doduse i neznam sta se nalazi ispod pretpostavljam neki kais zupcanik

Promenio član alexanto
spojeni uzastopni postovi

U kocnicu ti ide dot4 ulje. Sto se dekla tice,unutra su ti variator,kais i kvacilo i to nemoj da otvaras ako se skuter ok ponasa,ne trese pri kretanju i slicno.

• U prolazu, 12 postova

Vuk hvala ti puno neznam kako da ti se zahvalim na svemu ovome do sada sto si mi pisao potrazio sam na netu i nasao svari za koje si mi rekao

hvala ti jos jednom nadam se dacemo se  sresti negde i pocastiti. kao sto rekoh meni je ovo prvi motor pa se ne razumem ali hvala ti jos jednom dosta si mi pomogao za sada. Nadam se da dolazis na moto skup u Boru na Borskom jezeru pa da se upoznamo

Promenio član alexanto
nema potrebe citirati prvi post iznad

Nema na cemu druze,forum i sluzi za takve stvari. Samo polako,svako je morao da krene od necega,najbolje je ici postepeno,prvo skutercic pa onda nesto od 125ccm i tako. Hvala druze,ali ne posecujem moto skupove,a ti ako imas jos neke nedoumice oko skutera ili neki problem,slobodno pitaj.

Veliki pozdrav,

Vuk

• U prolazu, 12 postova

Zaboravih da pitam dali je dovoljna jedna tuba ovog ulja  Motul Scooter Gear za  deferencijal ili ne neznam koliko staje u njemu

Ako se budem sretao sa necim sto mi nece biti jasno javicu se pitacu jer kao sto rekoh ovo mi je prvi motor i uopste masina koju posedujem prvi put u svom zivotu. A nema ko da me posavetuje jer me zivot nimalo nije milovao jer oni koji su trebali biti uz mene napustili i otisli da vode svoj zivot. Skontao si o cemu pricam. No da ne davim time ovaj forum nije za tako nesto .

Hvala ti jos jednom puno na savetima  :)  :takoje:

Promenio član alexanto
nema potrebe citirati prvi post iznad

Hmm,ne znam koliko staje,probaj sa jednom pa vidi dokle ce biti na meracu ili ispusti prvo staro ulje pa izmeri otprilike koliko ima.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja