zooky 0 Napisano Februar 21, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bor Motocikl: Skuter 50 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Cao svim bajkerima i clanovima foruma Ja sam Zoran iz Bora ima 20god i clan sam bjbikers-a od danas a i vlasnik sam po prvi put od pre mesec ipo dana jedne male masine jer nisam imao para za vece nesto a to je skuter 50ccm Pa bih vas zamolio da mi kazete posto jos ne umem da se snadjem gde trebam pokrenuti temu oko ove moje masine jer se nista ne razumem oko nje pa bi mi trbalo par malih saveta za pocetak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorisG 16 Napisano Februar 21, 2016 U prolazu, 79 postova Lokacija: Turija Motocikl: Suzuki GS500E da ne kazem crveni Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zooky 0 Napisano Februar 21, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bor Motocikl: Skuter 50 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Bolje vas nasao kolege jes da su mi tockovi mali ali nadam se da ce za koju godinu da porastu pa da se i srecemo na skupove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zooky 0 Napisano Februar 21, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bor Motocikl: Skuter 50 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Jer mogu ovde da postavim pitanje u vezi motora i par saveta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4721 Napisano Februar 21, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 6000 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pročitaj Pravila ponašanja. Temu postavi u Skuter Caffe-u ako ne postoji srodna tema. Znači prvo pregledaj Skuter podforum. dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAPARACO 149 Napisano Februar 21, 2016 Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao,polako i treba ulaziti u svet motora,biće i velikih točkova...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Februar 22, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, imas po forumu tema koje se ne odnose specificno za tvoj motor, ali saveti oko odrzavanja i voznje se uglavnom primenjuju na sve motore. nema tu puno mozganja. sve ce ti postati rutina. naravno, ako negde zaglavis, slobodno pitaj, uvek ce se naci neko da ti odgovori. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
citizen pg 76 Napisano Februar 22, 2016 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: gsxr 750 k8 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zooky 0 Napisano Februar 22, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bor Motocikl: Skuter 50 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam na gostoprimstvu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni1991 57 Napisano Februar 22, 2016 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda nc700x Prijavi odgovor kao problematičan Pozz kolega, samo polako, sto kazu neki ,,nije bitna velicina motora, vec velicina srca bajkera''. Puno sigurnih kilometara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Februar 22, 2016 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,dobro nam dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...