sasa ns 1 3067 Napisano Februar 11, 2016 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan prodajem potpuno nov nekoristen varta black dinamic 45 ah,levi minus,donesen iz inostranstva,garancija. Cena 5000 dinara,kome odgovara levi plus u 99 odsto slucajeva moze da se okrene zbog duzine kablova.Takodje prodajem moj stari blek hors ,3 odine,odlican drzi struju,trenutno na autu,punjen jednom mesecno i radjena ekavilacija zadnjh godinu ipo dana,gorka so,za 2000 dinara, koji mi ostane ide na moj auto,sasa 0641352299 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1652 Napisano Februar 11, 2016 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako koristis gorku so? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Februar 12, 2016 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan kupim u apoteci za oko 100 dinara i malu gramazu 60 grama razmutim u vrucuoj destilovanoj i podjednako spricom ubrizgam u celije.Imate po netu sta tacno radi-mislim da rastvara naslage sa celija i daje bolji protok struje,najbolje je kod dotrajalih akua sa mnogo jacom koncetracijom ici u procduru oporavka ali se tom prilikom aku ispira ceoovo po malo uradis jednom godisnje,narocito sto so mi tri zadnja akua riknula u istom mesecu oko isteka garancije,a auto je dobar. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...