Dzaver 130 Napisano Januar 26, 2016 U prolazu, 82 postova Lokacija: Irig Motocikl: Suzuki SV 650N Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju Suzuki SV 650N u dobrom stanju 2001. godiste .Presao je oko 37000. Motor je kod mene 3 godine i nisam imao nikakvih problema s njim . Servis je uradjen pre 3000km (koliko sam presao prosle godine). Prednja guma je otprilike na 40 % zadnja na 60%, uz motor dajem potpuno novu zadnju gumu michelin pilot road 4 i home made nosac zadnjeg kofera. Lanac i lancanici su u ok stanju kao i plocice.Od ostecenja ima par ogrebotina na desnoj strani repa (ja sam na kisi proklizao pri brzini od 20 na sat) kao i ostecenje na pleksiglasu (staklu) fara,kao da je neko stavio jacu sijalicu pa je staklo matiralo na jednom delu. Ova ostecenja sam uslikao i jasno se mogu videti na slikama. Registrovan je do 4.6.2016 tel : 063/7096-106 Cena je 1800e 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kilimandzaro 38 Napisano Januar 26, 2016 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd Vinca Motocikl: BMW 650 cs Prijavi odgovor kao problematičan Lepotan.... Kad sam ja jurio motor nije bilo ovakvih primeraka (bar ne po ovoj ceni) srecna prodaja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzaver 130 Napisano Januar 27, 2016 U prolazu, 82 postova Lokacija: Irig Motocikl: Suzuki SV 650N Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzaver 130 Napisano April 3, 2016 U prolazu, 82 postova Lokacija: Irig Motocikl: Suzuki SV 650N Prijavi odgovor kao problematičan Motor je i dalje na prodaju samo sto ja nisam u Srbiji... ako je neko zainteresovan moze se javiti caletu na 0604462008 ,ima ovlascenje za registraciju prevod itd. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...