Spajk 827 Napisano Januar 3, 2016 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neki kolega veterinar da napravimo neku cenu za sterilizaciju 2 psa,zenke..25-20kg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7684 Napisano Januar 3, 2016 Solo Rider, 3076 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ako su mešanci reaspitaj se na vet fakultetu, mi smo sterilisali za djabe kod smo mačku (rasnu) sijamku morali da platimo 4000.- dinara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1006 Napisano Januar 3, 2016 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan kod mene u stanici vlasnik placa samo participaciju 1250din a ostalo placaju svajarci posto radimo u saradnji sa Monikom Brukner iz Djurdjeva sto ima azil.Naravno imamo odredenu kvotu pasa koju mozemo da radimo po toj ceni mesecno samo nismo bas blizu 150km Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 827 Napisano Januar 3, 2016 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan pile-a koje je to mesto gde radite? imam mogucnost da ih dovezem i da opet bude jeftinije nego u bg... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1006 Napisano Januar 3, 2016 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Mali Idjos pile-a koje je to mesto gde radite? imam mogucnost da ih dovezem i da opet bude jeftinije nego u bg... http://www.viamichelin.com/web/Routes?departure=Mali%20I%C4%91o%C5%A1%2C%20Serbia&departureId=31NDRkaDgxMGNORFV1TnpBM09EZz1jTVRrdU5qWXpPREU9&arrival=Beograd%20(Belgrade)%2C%20Serbia&index=0&vehicle=4&type=0&distance=km¤cy=EUR&avoidClosedRoad=&motorway=&toll=&vignette=&orc=&crossing=true&fuelCost=1.6&allowance=&corridor= Ali da ti pokusam malo vise pomoci ima i u Inđiji veterinara sto rade po istom principu ko mi (u saradnji sa Monikom Brukner) nazovi par stanica iz Inđije nema ih puno tako da ces lako naci a u svakom slucaju ti je mnogo blize a i manji trosak nego doci do mene 022551902 pokusaj na ovaj broj mislim da oni bas rade za nju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 827 Napisano Januar 3, 2016 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan uh,bas je daleko...hajde da vidim jos neku opciju a to da ostane u rezervi.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Januar 4, 2016 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan https://www.facebook.com/notes/centar-za-mesance/o-centru/479788945461846 Da se ne ponavljam... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balavurda 279 Napisano Januar 6, 2016 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: BG Motocikl: versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Vlada (Rot) Antic, kod Pionira 064 1124245 Pozovi, pitaj, dogovori se. Mozda mozes i u delovima za Hondu XL i/ili Dominatora da mu platis...samo nemoj da mu to predlazes, mislice da ga zaj...as 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...