mohikanac 1209 Napisano Decembar 26, 2015 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Drugari hitno mi treba polovan lanac bregastih za klr 650....znaci polovan al da moze jos da ide...isto mi treba i mali lanac za balans tegove i zadnji amortizer...to mi nije toliko hitno ali bi i to uzeo...amortizer ne mora moze od bilo kog kros ili enduro motora pa cu ja to upasovati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Decembar 26, 2015 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan nov original kawasaki parts 58e,fabricki upakovan,polovan nemam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Januar 9, 2016 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Lanac bregatih kupljen,amortizer....jos samo lanac balan stegova jurim.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2418 Napisano Januar 10, 2016 Andragog, 4987 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Izbaci te tegove, kome to jos treba u blatu i brdu. Malo ljulja (ljulja i sa njima ) ali zato ide ko KTM !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Januar 10, 2016 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Izbaci te tegove, kome to jos treba u blatu i brdu. Malo ljulja (ljulja i sa njima ) ali zato ide ko KTM !!! Davno bi ja to izbacio...ali nazalost na jedan teg je ujedno i osovina vodene pumpe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2418 Napisano Januar 10, 2016 Andragog, 4987 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Brusilica , brusi hahahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Januar 10, 2016 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan I da obrusim opet mi treba lanac...kako god se okrenem dupe mi pozadi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2418 Napisano Januar 10, 2016 Andragog, 4987 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan <Lanac treba ali nema vise otpora da crkava !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Januar 11, 2016 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan lanac za balans tegove 125e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Januar 11, 2016 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan original kawasaki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefanstanic 0 Napisano April 21, 2018 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav gde mogu naci masinu za klr 650 ili delove masine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...