sashac 8204 Napisano Decembar 14, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Znam da je kriza,ali i nasim drugarima u Zvecanskoj veoma je potrebna pomoc.Mi iz Reiki saveza cemo naravno biti tamo,ali ko god ima malko viska,neka dodje u sredu u Zvecansku,od 18-19h,i donese nesto od potrebnih namirnica.Situacija im je katastrofalna.Znam da je dva dana pred akciju,i nemojte mi drzati pridike,ali ako je neko u mogucnosti neka svrati.Pozz,i tnx. Dragi prijatelji, Pozivamo vas da se pridružite humanitarnoj akciji, koju organizuje udruženje „Reiki Srbije“ u cilju pomoći Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine Beograd. Akcija će se održati u sredu, 16. decembra 2015. od 18:00 do 19:00 časova, u Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine Beograd, Zvečanska 7. U Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine Beograd će vas tada dočekati Margarita Milenković i članovi Upravnog odbora udruženja “Reiki Srbije”, koji će u ime udruženja kao organizacije, ostvariti ovu donaciju. Kako bi ova akcija bila od praktičnog značaja, molimo vas da u naznačeno vreme donesete nešto od stvari koje su zaista neophodne, a koje su navedene na spisku, koji sledi: • Kaše i sokovi za bebe • Bebilak • Brašno • Ulje • Šećer • So • Pirinač • Konzerve sardine i tunjevine • Testenine • Ajvar • Supe u kesicama • Puding u kesicama • Dugotrajno mleko • Kečap • Palenta • Džem • Začini: Začin C, Aleva paprika • Keks • Kafa • Krem • Čokolade • Sredstva za kućnu higijenu 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano Decembar 15, 2015 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Rado bih ali sam nesto sluzbeno u Sidu... Hajde drugari, javljajte se i organizujte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8660 Napisano Decembar 21, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan kako je bilo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Decembar 21, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je super,ali malo ljudi u globalu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Decembar 21, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...