Zloca ZXR 102 Napisano Decembar 10, 2015 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Raca-Kragujevac Motocikl: Kawasaki ZXR 750 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/7390957/mitsubishi-eclipse-20-tek-regPrijatelj razmislja o kupovini, pa je svaka informacija dobrodosla. Ako neko poznaje vlasnika ili zna o kakvom se primerku radi, neka napise. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Decembar 10, 2015 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Bas bih voleo da ga vidjam po Kragujevcu, lep auto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 548 Napisano Decembar 10, 2015 Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Jes lep, i ja volim ove japance, al stvarno steta sto je automatik... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Decembar 10, 2015 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Greota da nije manuelni... Sve u svemu,nekada bio decacki san,kad je izasao fast and furios. Sad po ovoj ceni ...top Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zloca ZXR 102 Napisano Decembar 10, 2015 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Raca-Kragujevac Motocikl: Kawasaki ZXR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da je atraktivan, jeste. Ne znam u kom je stanju konkretan primerak. Jeste malo teze za delove, polovnih nema na svakom cosku, a pretpostavljam da je cena novih veca od proseka. Potrosnja mu verovatno nije vrlina. Ali, ne moze covek ni ceo zivot da se kalkulise, usteze, i lisava zadovoljstava. Ja sam uzeo pre mesec dana astru bertone 2.0 turbo, sa manjim modifikacijama usisa, izduva, cipovanjem, ima oko 200 konja. Jeste skuplja registracija, delovi, trosi sve sto su sipam, ali osmeh ne skidam sa lica! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Decembar 10, 2015 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan Nema auta bez kupea;-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Decembar 10, 2015 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Da je atraktivan, jeste. Ne znam u kom je stanju konkretan primerak. Jeste malo teze za delove, polovnih nema na svakom cosku, a pretpostavljam da je cena novih veca od proseka. Potrosnja mu verovatno nije vrlina. Ali, ne moze covek ni ceo zivot da se kalkulise, usteze, i lisava zadovoljstava. Ja sam uzeo pre mesec dana astru bertone 2.0 turbo, sa manjim modifikacijama usisa, izduva, cipovanjem, ima oko 200 konja. Jeste skuplja registracija, delovi, trosi sve sto su sipam, ali osmeh ne skidam sa lica! Sta ce vama sa R-ovima auto od 200ks, to treba neko dizLo bez turbine da trosi 5l za delove sigurno stoji, a potrosnja kakva god da je na plinu je podnosljivija! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zloca ZXR 102 Napisano Decembar 10, 2015 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Raca-Kragujevac Motocikl: Kawasaki ZXR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Uslo to u krv i neizlecivo je. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Decembar 14, 2015 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan lep deluje, ali nisu mi jasni zasto upropastise ova sedista ovim tapaciranjem.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11219 Napisano Decembar 25, 2015 Drug član, 1279 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Nema auta bez kupea;-) Ha ha ceo zivot s dvoje vrata,kaze zena sledeci auto mora sa cetvoro deca su velika nemoj da ti pada na pamet opet sa dvoje ni slucajno,reko vazi nasao sam mazda rx8 ima cetvoro vrata-kaze ona sigurno?Reko sigurno bre znas da kad nesto kazem da je tako 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...