K_A_W_A 946 Napisano Novembar 27, 2015 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Hteo bih da pitam dali zna neko gde ima kod nas da se kupi ugaoni ventil za tockove? Moze i samo jedan. Znaci ne da menjam ja moj ventil, nego samo da navrnem ugaoni ventil na moj postojeci, naduvam gumu i sklonim ga. Odprilike kao neki adapter. Kad treba da doduvam gumu, bas mi je zeznuto da proturam kroz felnu crevo od pistolja kompresora. A jos pogotovo na nekoj benziskoj pumpi kad je onaj stapni kompresor. Nesto kao ovo sa slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Novembar 27, 2015 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan kad saznas javi mi na fon,treba i meni, sale novi sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Novembar 27, 2015 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan I meni. Uprljam I nažuljam ruke dok kroz žičanu felnu napumpam obe gume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Novembar 27, 2015 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Evo vam u louisu. Ovaj prvi mi se više sviđa. Ja sam tu muku rešio sa Ariete ugaonim ventilima. https://www.louis.eu/artikel/tyre-valve-access-tool-flexible/10002951?list=128291839&filter_article_number=10002951 https://www.louis.eu/artikel/tyre-valve-adapter-90-degree-bend/10002925?list=128291839&filter_article_number=10002925 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Novembar 27, 2015 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Evo vam u louisu. Ovaj prvi mi se više sviđa. Ja sam tu muku rešio sa Ariete ugaonim ventilima. Imas neki kontakt ili link treba da menjam gume pa bi te ariete da montiram da ne kupujem ove adapere. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Novembar 27, 2015 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Kupio u markosu ns pre par godina. Video sam da motobike iz Kaća radi ariete... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Novembar 27, 2015 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Evo vam u louisu. Ovaj prvi mi se više sviđa. Ja sam tu muku rešio sa Ariete ugaonim ventilima. https://www.louis.eu/artikel/tyre-valve-access-tool-flexible/10002951?list=128291839&filter_article_number=10002951 https://www.louis.eu/artikel/tyre-valve-adapter-90-degree-bend/10002925?list=128291839&filter_article_number=10002925 Hvala druze Samo se cudim, svugde sam gledao i da ta sitnica-glupost nema kod nas da se kupi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Novembar 27, 2015 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Napravi sam od creva za pumpu i auto ventila malo grunfovanja i resio si stvar za male pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Novembar 27, 2015 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan probajte na 062660824 firma pneutech u Rakovici prodaju materijal za vulkanizere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Novembar 27, 2015 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Meni radi posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Novembar 27, 2015 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6734 Napisano Novembar 27, 2015 čeka dobru titulu, 1376 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Bane! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Decembar 4, 2015 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Jel saznao neko jel ima kod nas negde da se kupi? Da ne cimam Sekulu zbog par eura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2685 Napisano Decembar 5, 2015 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Jel saznao neko jel ima kod nas negde da se kupi? Da ne cimam Sekulu zbog par eura. Sutra na najlonu,tamo gde prodaju auto delove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKI 256 Napisano Decembar 5, 2015 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: pored ZR Motocikl: cbr 500 f Prijavi odgovor kao problematičan Kod same ograde one male izmedju prodaje automobila i auto delova u sredini reda ima prodaja opreme za vuklanizere.Tog sto prodaje sam u nedelju pitao za taj ventil , kaze da nesto ima u autu ali nisam mogao da ga cekam. pogledaj sa njim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...