PedjaBgd 182 Napisano Novembar 11, 2015 The hunter, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Crash bar - odbojnike bocnih torbi za Hondu transalp. Isti se nalaze na mom motoru, a kako sam kupio bocne kofere ovi mi vise nisu potrebni. Kupljeni su pre godinu dana kod naseg druga Sebe. Izradjeni su od kvalitetnih debelih cevi, a nakon toga su platificirani. Cena 35 eura. Na prodaju je i kofer koji se nalazi na motoru. Radi se o GIVI E460. Na sebi ima korpicu i naslon za suvozaca. Takodje ima i ugradjenu led rasvetu. Isti se nalazi na jednom od mojih prethodnih oglasa. Cena je 100 eura. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaBgd 182 Napisano Novembar 17, 2015 The hunter, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nova zimska cena 30 eura.....novi kostaju 60 eura. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaBgd 182 Napisano Novembar 19, 2015 The hunter, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kofer prodat, ostali samo Crash bar - odbojnici bocnih torbi......cena 30 eura. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaBgd 182 Napisano Novembar 22, 2015 The hunter, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...