VladaSD 2364 Napisano Decembar 23, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Na mojoj listi predloga je Lucky Vladano, na prvom mestu..... s'obzirom da sam licno upoznat sa njegovim redovnim ucescem na svim humanitarnim akcijama koje organizujemo, tvrdim da je vise nego nesebicno ucestvovao u svakoj, i donacijom i nagradama. Takodje je uvek tu, za sve kolege sa foruma u vezi nabavke opreme i saveta oko iste.... i odgovorno tvrdim da je najmanje sto mozemo da uradimo za tog coveka jeste, da mu dodamo titulu BJB Viteza. Drugi na mojoj listi od dva kandidata, je momak sa nickom @Fanky. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Decembar 23, 2015 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Na mojoj listi predloga je Lucky Vladano, na prvom mestu..... s'obzirom da sam licno upoznat sa njegovim redovnim ucescem na svim humanitarnim akcijama koje organizujemo, tvrdim da je vise nego nesebicno ucestvovao u svakoj, i donacijom i nagradama. Takodje je uvek tu, za sve kolege sa foruma u vezi nabavke opreme i saveta oko iste.... i odgovorno tvrdim da je najmanje sto mozemo da uradimo za tog coveka jeste, da mu dodamo titulu BJB Viteza. Drugi na mojoj listi od dva kandidata, je momak sa nickom @Fanky. Covek I po, Vitez I pooo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4852 Napisano Decembar 23, 2015 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 385 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Da da Lucky Vladano obavezno :-D osim sto je jedini pravi dedamraz zasluzuje da bude i Vitez :-D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Decembar 23, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Lakiii,Lakii... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Decembar 25, 2015 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na predlozima! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Decembar 29, 2015 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ove godine je komisija dodelila samo jedno zvanje BJB Viteza našem drugaru Aleksandru - Fankiju a zbog ove plemenite inicijative: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/111024-za-nemanju/ Čestitamo novom BJB Vitezu, nadamo se da će sledeće godine biti još više izabranih! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...