Endurac 954 Napisano Jun 1, 2016 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan hajd pohitaj tu upalu, pa na noge lagane da se proslavlja;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markII 2 Napisano Jun 1, 2016 U prolazu, 2 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: r 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke avtoru za izuzetan potupis i puno srdacnih zelja za brz i kvalitetan oporavak, nadam se, da cemo jednom imati srece, da ga vidim i pruzim ruku! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Jun 1, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Ajej, kakav font sam to odabrao. nadam se da imate sokolove oci Ja priznajem da sam odmah potrazio fioku i izabrao +2.5 naocare ..jes da su Kinezski al...procitah...tvoje pozdrave... Hvala...svakako.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3153 Napisano Jun 2, 2016 Drug član, 1063 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjenje za nepisanje....da , konacno Suzana je parkirana u garazi a ja parkiran u krevetu ...na kraju balade zaradio sam upalu pluca i sada mi jedino preostaje lezanje i uzimanje terapije odnosno...antibiotika......temperatura me je slamala ovih dana tako da nisam imao snage da se i javim. Pozdrav za sve ,,, kawazoki Lepo se ti oporavi, sačekaćemo mi dna, dva da ozdraviš... Pridružujem se čestitkama ostalih pa pređeni put i putopis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eduardo 210 Napisano Jun 2, 2016 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Princ 250 + Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Oporavi nam se brzo i svaka ti cast velicino. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tataenozec 72 Napisano Jun 2, 2016 Svrati ponekad, 137 postova Motocikl: Kawasaki Vulcan S 650 2016 Prijavi odgovor kao problematičan I ja čekam kraj putopisa, onako neka lepa završnica, ko u filmovima Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Jun 2, 2016 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan Zoki ne zuri sad nigde gledaj da prelezis upalu ovu sto si zaradio lako cemo posle da pricamo i da se slikamo pored suzane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vikendaš 11 Napisano Jun 8, 2016 U prolazu, 18 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan http://www.superkonkurs.com/ Konkurs,kreirajte kolaz od svojih fotografija avanture i osvojite nagradno putovanje po vasoj zelji! Ove vase fotografije su odlicne za ovaj konkurs! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Jun 8, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Suzani ispran rezervoar, upaia na drugo verglanje ....,novo ulje i fillter..radi besprekorno.. sto se mene tice....oporavak ide na bolje jos sam pod terapijom. Pozdrav za sve kawazoki 19 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11268 Napisano Jun 9, 2016 Drug član, 1280 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Aha znaci moze krug na suzani kad se oporavis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tataenozec 72 Napisano Jun 9, 2016 Svrati ponekad, 137 postova Motocikl: Kawasaki Vulcan S 650 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak ti želimo! Ja poslao lično Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eduardo 210 Napisano Jun 9, 2016 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Princ 250 + Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Jun 9, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Aha znaci moze krug na suzani kad se oporavis Piki.....prvi si na listi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Jun 10, 2016 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dovakhiin 231 Napisano Jun 11, 2016 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Balkans Wasteland Motocikl: VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak Ti zelim Zoki ! Postavio si domaci zadatak ! Ova ruta ce se ubuduce zvati: " Putevima KawaZokija" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Jun 11, 2016 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Dolazis li u CG 18 19 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Jun 12, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Dolazis li u CG 18 19 Ja bih rado dosao na tu voznju ali zavisi koliko cu se oporaviti do tada.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doktorski 167 Napisano Jun 12, 2016 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Leoben, Styria Prijavi odgovor kao problematičan Једна фотка са Сузаном и ћаскање са Зокијем би биле од непроценљиве вредности. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SSRETENOVIC 71 Napisano Jun 20, 2016 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja se prikljucujem kad je tema odavno zavrsena ali ne mogu da ne kažem. Sad čitam BLIC online i pišu o nekom Senadu koji je obišao motorom ne znam ni ja sta sve nisam ni hteo da pročitam članak do kraja, a jbt imali su mnogo bliže mnogo interesantniju priču ali ne oni nisu čuli, oni su čuli za Senada iz BIH. Gadi mi se BLIC i bukvalno uopste dnevne novine su postale tablodi, nego ja daleko od kuće pa kao da vidim sta se dešava i uvek se iznerviram . Sent from my LG-D852 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mindžake Merava 240 Napisano Jun 20, 2016 Svrati ponekad, 259 postova Prijavi odgovor kao problematičan Počnem sinoć da "gledam" putopis dvojice Brazilaca (tačnije,njih troje) po Peruu i Boliviji i na početku snimka Zoki i mladi Amer...(Nolan,ako sam dobro upamtio...) 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6028 Napisano Jun 22, 2016 Drug član, 4134 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Glumac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Jun 23, 2016 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Đe ga nađe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Jul 22, 2016 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan Pitam se dali se zoki oporavio sta radi kako je 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DestroYer015 129 Napisano Jul 22, 2016 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Sabac Motocikl: TA 99' Dominator 95' Keeway exceed 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Sad hteo da to pitanje postavim... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 703 Napisano Jul 22, 2016 Drug član, 1117 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Zoki javi se? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...