bludni_sin 2 Napisano Mart 12, 2008 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, interesuje me R motor, 2004-2005 godiste, 600ccm. Registrovan, regularan, po mogocnusti da nije lupan i farban. Znaci : Suzuki GSX-600R K4-K5, Kawasaki ZX-6R 636, 2005-2006 Yamaha YZF-R6 2004-2005. Eto, pa ako neko zna nekog, ko zna nekog ko prodaje ;D, bio bih zahvalan da mi javi. Moze ovde, moze PP ili na mail. btw. sve sto je u ponudi na sajtovima sam vec detaljno procesljao, tako da me interesuju "prodavci iz senke"! ;D Hvala. Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Mart 13, 2008 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Nevidim hondu na spisku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bludni_sin 2 Napisano Mart 13, 2008 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan Nevidim hondu na spisku Seo pre neki dan na 600 RR i ne mogu noge da spakujem nikako. Zato te i nisam zvao vise. Malo sam krupniji i na ova 3 navedena mogu da se smestim, al' 600 RR mi je mala. Razmisljam o 954, al' ne znam koliko je ona veca ili eventualno 1000 RR, mada bih morao da jurim 2004 godiste, posto finansijski ne mogu da se uklopim u njenu cenu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Mart 13, 2008 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Mogu ti ponuditi i ovu,nevozamo se ove godine Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bludni_sin 2 Napisano Mart 13, 2008 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan Pa tu te cekam! Godiste, kilometraza, stanje, cena... Ili mi posalji br, pa te zovem. Izbrisao sam onu poruku sa brojem. :-\ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Mart 13, 2008 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Ahaa,prva farba, nigde ogreban mala je kao iz salona, ako ti kazem da nikad nije ni pokisla neces verovati. 2003godina registrovana cele godine LEGALNA a cena sitnica 7000 Kamion iza nje neprodajem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bludni_sin 2 Napisano Mart 13, 2008 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan Uh, preznojih se. ;D Cena mi je malo van domasaja, osim ako se ne predomislis za kamion! Ali, hvala u svakom slucaju. Ako ima jos nesto u opticaju ti javi, ne ustrucavaj se! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Mart 13, 2008 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Da ga vidis nebi lako odustao,nemam nista vise da ti ponudim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bludni_sin 2 Napisano Mart 13, 2008 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan Da ga vidis nebi lako odustao,nemam nista vise da ti ponudim Verujem, al' bi onda jos gore bilo kad bih video. Ipak ne mogu 7000 da dobacim. Hvala u svakom slucaju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
__BaDzeS__ 11 Napisano Mart 14, 2008 U prolazu, 58 postova Lokacija: sabac Motocikl: CB1000R i B-KING Prijavi odgovor kao problematičan ako te zanima cbr 600 rr 2005 kupljena u centru s i r6 2004 uvezena iz amerike javi se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bludni_sin 2 Napisano Mart 14, 2008 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan ako te zanima cbr 600 rr 2005 kupljena u centru s i r6 2004 uvezena iz amerike javi se Posalji mi br. pa te zovem. Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bludni_sin 2 Napisano Mart 16, 2008 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan I dalje trazim! Otvoren za ponude! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bludni_sin 2 Napisano Mart 25, 2008 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Mart 26, 2008 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Nije valjda da jos nisi nasao?Sta je zapelo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Mart 26, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan E sine, pa jos nista nisi uzeo? Pa ja kad sam resio da kupim motor, trebalo mi je dva dana. Pa ne uzimas kucu, vozas se ovu sezonu i sledece godine drugi. Pocecu da sumnjam da hoces da uzmes motor ;D Dodji ti do mene i da teras onu crnu 636. A posle naravno moras da me castis Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bludni_sin 2 Napisano Mart 26, 2008 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan Nije valjda da jos nisi nasao?Sta je zapelo? Zapelo je sto za 6000 (+- par stotina) evra ne mogu da nadjem motor 2004-2005 godiste, da je blize 10000km nego 20000km i da je u dobrom stanju! Mozda ja malo nudim a mnogo trazim? ;D Ili je to pravilo "magicne cifre": koliko god da imas, fali ti 500 evra! Odnosno, ako imas 5000, za tu cifru i nije neki izbor al' zato za 5500 mozes da biras motore! Kada imas 5500 za tu cifru nije neki izbor al' zato za 6000 mozes da biras... i tako do... 9000! Preko toga vise nema motora! ;D ;D ;D E sine, pa jos nista nisi uzeo? Pa ja kad sam resio da kupim motor, trebalo mi je dva dana. Pa ne uzimas kucu, vozas se ovu sezonu i sledece godine drugi. Pocecu da sumnjam da hoces da uzmes motor ;D Dodji ti do mene i da teras onu crnu 636. A posle naravno moras da me castis Heh, pa ti si za motor davao 9000evra... Nju cuvam u zlatnoj rezervi! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Mart 26, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam dao za moj 9500 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bludni_sin 2 Napisano Mart 26, 2008 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam dao za moj 9500 Eto!!! Jesam rekao, koliko god da imas 500 fali!!! ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Mart 26, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam dao za moj 9500 Eto!!! Jesam rekao, koliko god da imas 500 fali!!! ;D ;D ;D Polako prijatelju naici ces na nesto samo strpljenje. Nisi trebao prodati tvoj je bio jako lep i malo presao za te pare tesko ces naci kao tvoj! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bludni_sin 2 Napisano April 17, 2008 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan Konacno kupio, Suzuki GSX-R 600, K5. pravih 4100km, tek uvezen iz USA. Ima dve male zagrebotine, jedna na repu, jedna na auspuhu, nastale u transportu, bukvalno NOV, regularan i cist 100%., crveno crni... ;D Anyway, hvala svima na pomoci. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano April 17, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Chestitam drugar! Nadam se da cu ovoga uspeti da vidim,poshto onoga pre nisam stigao...bio brz! ;D Lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...