MotoBokce 207 Napisano Octobar 1, 2015 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Cagiva Gran Canyon 900 Prijavi odgovor kao problematičan Motor u fabrickom stanju, presao 60 000, uradjen redovan servis, registrovan do 05.'16. , vlasnik, od dodatne opreme ima bisage i naslon za suvozaca. Ima fabricke prigusivace koji su skinuti. Od ulaganja eventualno zadnja guma, nije hitno, ostecen je prednji levi migavac, ali je narucen sa ebay-a nov, malo je ostecena obloga levog auspuha, i neko je pre mene skinuo policu koja se fabricki nalazi iza sedista, verovatno da bi stavio torbu. Moze zamena za jeftiniji motorcikl preko 500cc Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoBokce 207 Napisano Octobar 1, 2015 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Cagiva Gran Canyon 900 Prijavi odgovor kao problematičan Cena 2550 eur, kontakt Nikola Zemun 062/192-3433 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoBokce 207 Napisano Octobar 30, 2015 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Cagiva Gran Canyon 900 Prijavi odgovor kao problematičan Zbog previse motora primoran sam da nesto prodam, i zato cena pada na 1680 eur! Poklon naslon za suvozaca, prednjem levom retrovizoru je otpao nikl, rucica kocnice je razlicita, fali polica iza zadnjeg sedista, zadnja guma je pri kraju, to bi bilo sve od ulaganja, koja su vise estetska, motor je sedi i vozi! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Octobar 30, 2015 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav nudim ti moju yamahu tdm 850 iz 95 u zamenu kljuc za kljuc Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...