Svaler 1990 Napisano Januar 7, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Богами, и онај K2 на другој слици је као из фабрике. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Januar 7, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Samo malo lepsi izduv i standardni retrovizori po meni i savrsen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mic 45 Napisano Januar 7, 2016 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: kocani MKD-Sandhurst UK Motocikl: suzuki gsx,svasta Prijavi odgovor kao problematičan Samo ubacis u 6tu brzinu i retko ima potrebe za saltanjem,vuce bez problema,ako stalno ubrzavas ,pretices auta pa kocis,mora vise da potrosi,govorim za turisticku voznju bez zurbe. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano Januar 7, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam Bandita 1250 i isto tako, ubacis u sestu i vozi samo po gasu ( bez saltanja ), vuce k`o lokomotiva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Januar 7, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Богами, и онај K2 на другој слици је као из фабрике. na kojoj drugoj slici? Sve je jedan te isti motor. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Januar 7, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Богами, и онај K2 на другој слици је као из фабрике. na kojoj drugoj slici? Sve je jedan te isti motor. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Пост #26, мислио сам на оног ZXR K2 у позадини. А за Сузукија не вреди говорити, све је већ речено,само бих се сложио са неким горе, не лепши ауспуси и нема даље. Свака част! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 242 Napisano Januar 28, 2016 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog primerka, razlika je sto sam nakon pada (tj nisam ni pao samo sam odalamo auto koji me je isekao a ostao na motoru tako da ni jedne ogrebotine nema) stavio USD prednju vilu i sada je ozbiljno stavilniji. Ja planiram tokom ove godine da mu stavim i Shova zadne amorte i onda moze i na stazu . Moj samo nije uredjivan da bude kao Cafe Racer nego da bude za put oko sveta 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...