svestenik 193 Napisano Septembar 3, 2015 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ne treba spominjati, ali jedan po meni obavezan dio opreme je baterijska lampa koja se nosi na glavi, mnogo je lakse bauljati po noci oko satora i vrsiti eventualne popravke na motoru kad su ruke slobodne. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 151 Napisano Septembar 3, 2015 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Za suhomesnate slatkiše sam ja zadužen,povećava se šansa da krenem ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boboška 13 Napisano Septembar 3, 2015 U prolazu, 40 postova Lokacija: ČAČAK Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Obavezna oprema slaninica,pršutica i rakica.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KALDžo 4 Napisano Septembar 3, 2015 U prolazu, 10 postova Lokacija: kosjerić Motocikl: Yamaha tenere 660 xtz Prijavi odgovor kao problematičan Koliko stvari treba prikolica dvoosovinka?.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Septembar 3, 2015 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedan inspirativan video Odlično uigrana ekipa! Nego, pored navigacije ja nosim i dve PMR radio stanice, ako još neko koristi, nek ponese, biće korisno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Septembar 3, 2015 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Jebiga nemrem Ali cu se bas bas potruditi da vas iznenadim sa gajbom piva nedje na Bjelasici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Septembar 4, 2015 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neki spisak ko sigurno ide, ko mozda ide, ko bi voleo da ide ... ? Bolje ne ko bi voleo da ide, bice sigurno podugacak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KALDžo 4 Napisano Septembar 4, 2015 U prolazu, 10 postova Lokacija: kosjerić Motocikl: Yamaha tenere 660 xtz Prijavi odgovor kao problematičan Idem ako ne rokne kisa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 4, 2015 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Nema potrebe za spiskom. Ko doso, dobro doso.Na brifingu pravimo grupe i prilagodjavamo se situaciji.Kisa moguca kao i uvek. Ako je prolazno ok, ako sastavi tri dana, nema smisla. http://www.accuweather.com/sr/me/zabljak/301368/september-weather/301368 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Septembar 4, 2015 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Nosicemo i mi dvije PMR stanice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 4, 2015 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Imam i ja dve stanice. Nego, malo je cimanje za nositi, ali neka resetka za rostilj bi dobro dosla. Ne mora velika, samo da je imamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesorkosmosic 323 Napisano Septembar 4, 2015 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Kosjerić Motocikl: Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Znam da možda nije adekvatno za ovakav poduhvat ali ako neko nema drugu alternativu (s obzirom da je nestašica) poklanjam dve polovne gume Mitas E09 140/80-17 i 90/90-21. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/110485-poklanjam-gume-mitas-e09-komplet-14080-r17-i-9090-r21/ 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 4, 2015 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Michelin T-63 komplet 140 eur 062-8300-382 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 4, 2015 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kome frka, poklanjam polovnu E09 prednju, dobro stanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Septembar 4, 2015 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Bolje ražnjići nego rešetka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 5, 2015 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Bolje ražnjići nego rešetka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vanja Vladan 1 Napisano Septembar 6, 2015 U prolazu, 27 postova Lokacija: White waters juzno Zarkovo Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan sreca sreca radost dobar provod i dobro vreme i uzivajte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 7, 2015 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan oko 700 km Kosjeric - Kokin Brod 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 7, 2015 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ako prognoza ostane ovakava, tj. jedan dan sa kisom, voznja se ne otkazuje. Realno, izazov je da provedemo jedan kisni dan u nekom planinarskom domu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Septembar 7, 2015 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Ako naidjemo na nekakav planinarski dom....ako ne ....teramo dok ne naidjemo na takav neki ,zar ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 7, 2015 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Tako je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 7, 2015 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan gledam, patim i čekam slike da nastavim sa patnjom... ae drugari da vas posluži vožnja i da uživate maksimalno ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Septembar 7, 2015 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, dva pitanja, jel dolazi neko u četvrtak rano ujutru do Kotline? I da li neko ide u četvrtak uveče do Jahorine? Imamo neke dve grupe koje traže dodatne članove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KALDžo 4 Napisano Septembar 7, 2015 U prolazu, 10 postova Lokacija: kosjerić Motocikl: Yamaha tenere 660 xtz Prijavi odgovor kao problematičan Ja se spakovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Septembar 7, 2015 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Mi cemo doci u cetvrtak uvece na Jahorinu, ali iz pravca Banja Luke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...