arnyman 1729 Napisano Avgust 15, 2015 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Koga mi možete preporučiti, treba mi namotat jedan starter, biću za koji dan u BG pa da to odradim dok sam gore, bitno mi je da bude odrađeno brzo(za par dana) i kvalitetno, a neću se bunit ako pri tom bude i jeftino šalim se, samo da nije lupanje po ušima, ko da sam u Budvi naručio dupli Chivas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Avgust 15, 2015 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Arakis ti je TATA za struju probaj da nadjes njegov kontakt ne znam dal on radi to ali pitaj ga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Avgust 15, 2015 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Ima neka zhena u zemunu mota super. Videchu za broj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Avgust 15, 2015 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je čiko Arakis za lelektroniku a ne za lelektriku, ili to bješe Joška , al viklovanje je skoro pa zaseban zanat, u svakom slučaju treba pitati. ČIIKOOO ARAKIISSSEEEEEE Kako će da me Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Avgust 16, 2015 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Naj sigurnija je firma u Bajinoj Basti , posalje se postom , tako i vrate . Korektni !!! Ako nadjem kontakt postavicu , ali nislim da ima i na NET-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6061 Napisano Avgust 16, 2015 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Evo me I ja imam nekoliko uslužnih radionica koje motaju statore, treba im bar 2 -3 dana da to odrade. O ostalom možemo na PP? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1386 Napisano Avgust 16, 2015 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Naj sigurnija je firma u Bajinoj Basti , posalje se postom , tako i vrate . Korektni !!! Ako nadjem kontakt postavicu , ali nislim da ima i na NET-u Daj neki kontakt. Za koji dan bih trebao da prođem tuda pa da ih priupitam za neke mogućnosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano Avgust 16, 2015 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan Na Dorcolu u Dositejevoj pri kraju ulice ima radnja motaju, ja sam radio neke stvari kod njih i ok su pristupacni sa cenama samo sto sam cekao nekoliko dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Avgust 22, 2015 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan ajde dajte jos koji kontakt ko ima i preporuke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6061 Napisano Avgust 22, 2015 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan "Teld"Vespučijeva 22Bežanijska kosa Novi Beograd011/ 22 88 944064 / 110 19 76065/ 21 75 853Tanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...