Funduk 29 Napisano Mart 9, 2008 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan Trazim da kupim motor stranca,zanima me klasa 600-750 kuba,samo R verzija. .. naravno full regularan! I da je sto novije godiste!do 3000 eura Najvise me zanima K2 i za njega slusam svaku ponudu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Mart 9, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan I ja bi bato puno takvih motora uzeo al nema :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
__BaDzeS__ 11 Napisano Mart 9, 2008 U prolazu, 58 postova Lokacija: sabac Motocikl: CB1000R i B-KING Prijavi odgovor kao problematičan ima registrovan k2 600 za neki din preko 4000 ako te zanima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Mart 9, 2008 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan Iskljucivo me stranac zanima !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Mart 9, 2008 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan I ja bi bato puno takvih motora uzeo al nema :D :D S tim gordane sto je razlika sto ih ti kupujes za preprodaju a ja za sebe da se vozim :) :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Mart 9, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Bez ljutnje neces to naci nigde za te pare, mozes samo da popijes divljaka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Mart 11, 2008 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan za te pare tesko je uzeti i srada novije proizvodnje da je regularan ili cak i registrovan,k2 je skuplji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Mart 11, 2008 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Mozda da nozoves nekoga ko se bavi uvozom....Recimo moto-bike oni su imali suze K1/2 za nekih 4200/4500 pa da pitas da ti samo doteraju motor a da ga ne carine...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kameni 1 Napisano Mart 11, 2008 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan Mozda da nozoves nekoga ko se bavi uvozom....Recimo moto-bike oni su imali suze K1/2 za nekih 4200/4500 pa da pitas da ti samo doteraju motor a da ga ne carine...... Ako je kao sa kolima, imas gomilu likova okji hoce da za neku novcanu nadoknadudoteraju motor do granice npr. madjarske, pa ga ti preteraj kako znas i umes. I eto, nema carine, nema poreza ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Mart 11, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Poenta je da ga ni gore nema po toj ceni!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Mart 12, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i cena sa Moto.it ....čisto informativno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
homoljski vuk 0 Napisano Mart 15, 2008 U prolazu, 23 postova Lokacija: italija-srbija (homolje) Motocikl: SUZUKI VL 1500 LC INTRUDER Prijavi odgovor kao problematičan zaboravio si da dodas da uz cenu motora ide i prenos jer ti ga u italiji niko nece dati bez prenosa ili odjave a to su jos 200 evra pa put i usluga, pa ti vidi, ja sam za moj platio carinu skoro 600evra(honda 600 kubika 96-to godiste) a to su ti 38% od carinske procene vrednosti motora, kupi ga u srbiji vec registrovanog i sa nasim tablama to ti je pametnije nego da ti neko dotera ko zna kakav i u kakvom stanju i dok ga ocarinis izacice ti sve ukupno skuplje od onog sto bi te u srbiji kostao veruj mi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TroxX 65 Napisano Mart 20, 2008 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Funduk pisi ovaj broj ako hoces stranca lik se zove Dragan zivi u Milanu ovo ti je deo njegove ponude,pusti mu sms na broj kazi ko si sta te interesuje ili trazi njegov mejl pa se cujte preko neta ovo ti je fon .+39 320 8980083. mozda nadjes nesto sto ti odgovara nije zabar nas je lik.Pozdrav Zuti suzuki k3 600 sam prodao juce za 3300 eura. Evo ti trnutno spisak sta imam, kawasaki zx6r plavi god.2001 kawasaki zx9r crveno crni god.2001 kawasaki zx9r zeeni god.2002 kawasaki zx636r zeleni god.2002 honda cbr600r crvena god. 2004 . ducati ss900 god.2002 crni ducati 748 zuti god.2002 suzuki gsxr600 plavi god.2003 3500 e suzuki tl1ooor plavi god.2000 suzuki tl 1000 s sivi gd.1998 honda cbr 600 f crveni god.2001 3300 suzuki drz400 zuti god.2004 suzuki hayabusa plavi god.2005 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Mart 20, 2008 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan Ovo zvuci interesantno!! Jel imas cene kod sebe ili moram njega da kontaktiram? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TroxX 65 Napisano Mart 20, 2008 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan sta te interesuje pusticu ti cene samo kazi koji model javim mu da posalje slike i gotovo ili ga ti kontaktiras Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Mart 21, 2008 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan Sa ovog spiska ma jedino zanima kawasaki zx636r zeleni god.2002 , kawasaki zx6r plavi god.2001 i suzuki gsxr600 plavi god.2003 3500 e,ali mi je to mnogo para ,jer nemogu da skupim toliko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TroxX 65 Napisano Mart 21, 2008 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan zaboravio si da dodas da uz cenu motora ide i prenos jer ti ga u italiji niko nece dati bez prenosa ili odjave a to su jos 200 evra pa put i usluga, pa ti vidi, ja sam za moj platio carinu skoro 600evra(honda 600 kubika 96-to godiste) a to su ti 38% od carinske procene vrednosti motora, kupi ga u srbiji vec registrovanog i sa nasim tablama to ti je pametnije nego da ti neko dotera ko zna kakav i u kakvom stanju i dok ga ocarinis izacice ti sve ukupno skuplje od onog sto bi te u srbiji kostao veruj mi Ja sam mislio da je odjava 70 evra,i da je acrina 28 % 8% carina i 18 % pdv.Elem funduk za ovo sam ti rekao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Mart 28, 2008 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan Idalje aktuelno - trazim K2 750 stranca - u zamenu dajem Kawasaki ER-5 2002 stranac i ostatak u evropskim novcanicama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...