SADAN 863 Napisano Jul 11, 2015 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Ispala mi tablica danas u Bg.na potezu Crveni krst-Slavija-Trg republike-Kalemegdan-Autobuska stanica-Slavija-Crveni krst.Tablica VS01 158 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano Jul 13, 2015 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Sta mi savetujete,dal da odma vadim novu tablicu ili da se nekako snadjem, pa kad budem produzavao reg.odradim i tablicu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Jul 13, 2015 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih prijavip odmah, i vadio drugu... Kako mozes biti siguran da nije neko zakacio na svoj motor, i da pocnes da dobijas cestitke, a nisi prijavio gubitak? Sent from my iPad using Tapatalk 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5003 Napisano Jul 13, 2015 Drug član, 1885 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Boban je u pravu, samo pusti ti čestitke, gore je ako neko ode u krađu ilištaveć sa tom tablicom. Tih dve-tri hiljade su sitna para za miran san 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...