Jump to content

Moto Zajednica

KRUŠEVAC, 11.07.2015.g.

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 247 postova
  • Motocikl: Aprilija Pegaso 650 Cube, MZ TS 125, BMW R 65

Strasno ! Ovo je neka ofanziva zla naisla,nekolio zrtava za nekoliko dana.Evo,procitah jedan komentar nekog skota  u Kuriru,krajnje podrugljiv,bez imalo postovanja prema nastradalom. Moje je misljenje da treba izbegavati voznje rano ujutro i nocu,sem ako se bas mora. Neka je laka zemlja kolegi iz Krusevca.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 175 postova

Nije u pitanju ofanziva zla nego nepostovanje propisa, kako od strane bajkera, tako i od strane vozaca automobila. Od strane bajkera najcesce neprilagodjena brzina, od vozaca automobila najcesce prevelika bezobzirnost i nepaznja. Gotovo uvek je ljudski faktor u pitanju, jako retko neki tehnicki problem.

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

• Podržavam 2

• Drug član, 384 postova

Uvek se rastužim kada vidim godine života nastradalih. Poštujem i žalim sve tragično nastradale, ali 19 godina, ..bem te živote.

Saučešće porodici i prijateljima, a tebi brate neznani pokoj duši i široki putevi nebeski.

• Podržavam 2

• Cool tip, 2146 postova
  • Motocikl: MT 09 Tracer

Strasno.Kad razgovaram sa klincima koji voze(i koji su totalno nezreli za ucesce u saobracaju)i provalim da im roditelji nisu bajkeri,i da je apsolutn odsutnost edukacije sopstvene dece,i cak i briga,prosto mi je neshvatljivo.Mlad mozak misli da sve moze i zna.Mora se edukovati da to nije tako,i da sa sobom nosi strasne posledice ako se ne zna i ne postuju pravila.Saucesce porodici,a ovom detetu neka bog oprosti neiskustvo,i primi ga u carstvo nebesko.

• Podržavam 6

• Šumadinac, 1581 postova
  • Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion

Sashac je u par rečenica objasnio suštinu reakcija (osim najiskrenijih saosećanja prema porodici tragično nastradalog kolege), koje sam hteo da proizvedem postavljajući ovu tragičnu vest! Ako je već, na nesreću, nastupila tragična posledica, nadam se da će bar neko od mladih kolega malo razmisliti o mogućim posledicama, pre nego što ispita krajnje granice svog umeća. Znam da je krajnje neukusno koristiti ovu vest za eventualnu edukaciju, ali me je na to inicirala reakcija supruge, kada sam sinovima (koji takođe voze motore) saopštio da je nesrećno stradao kolega i koja me je kritikovala iz razloga jer sam im dozvolio da voze motore, a sada im nešto tako tragično saopštavam. Ako već stradamo tuđom greškom, kao što je , veoma je moguće, 05.07.2015. godine stradao naš kolega Nebojša Filipović blizu Golupca, ne moramo zbog naše nepromišljenosti da popunjavamo crnu hroniku. Saosećam sa porodicom stradalog kolege i neka vas Bog i hladna glava čuvaju!     

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja