salajica 6 Napisano Jun 30, 2015 U prolazu, 20 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: HONDA Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Potreban zadnji kočioni cilindar za kawasaki ltd 750 80to godište. Ili bar reparacioni kit.(gumice) I, jel neko uzimao robu preko wemoto sajta !? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Jul 1, 2015 Drug član, 3001 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Postavi sliku tvog, i razmak srafova gde se kace... Imam jedan, nissin, odlican! Sa kawe, pase i na honde... Vrlo lako da ce i kod tebe! Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salajica 6 Napisano Jul 1, 2015 U prolazu, 20 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: HONDA Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ok sutra ujutru. Kad dođem sa posla.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salajica 6 Napisano Jul 4, 2015 U prolazu, 20 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: HONDA Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Evo drugar, nisam mogao ranije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Jul 5, 2015 Drug član, 3001 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Jul 5, 2015 Drug član, 3001 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da moze, nisam metar stavio bas na centar rupe za sraf, ali to je to..... Tvoj rezervoar za ulje, creva i potisna sipkica... se premontira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salajica 6 Napisano Jul 5, 2015 U prolazu, 20 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: HONDA Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ok. pogledao. Sa kog je motora? Koja cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Jul 6, 2015 Drug član, 3001 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan KAWASAKI 636 2004, cena za tebe bez kocionog creva je 30€, mislim da je skroz korektno.... Drugar je imao neki problem sa zadnjom na HONDI Hornet 98 i montirali, ispostavilo se da nije do cilindra pa smo vratili opet njegov, i sredili klesta. Ako ti odgovara posalji adresu i tel na PP... Pozdrav Boban Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...