Biker Q 1657 Napisano Jun 9, 2015 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih plin za punta 1,2 8v. Znam da cete reci da se to ne kupuje polovno i da je sigurno skinuto zbog nekog problema, ali ja sam vec ovde na forumu kupovao polovan uredjaj i bio zadovoljan. Inace ako ima onih koji poznaju materiju, zanima me da li kod ovog punta samo sekvent ide? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6443 Napisano Jun 11, 2015 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Na punta 2 ide sekvent, na punta 1 (1.1 motor) moze i obican jer ima monopoint ubrizgavanje. Ako mislis da atestiras, bolje nemoj da kupujes polovno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Octobar 17, 2015 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan I dalje razmisljam o polovnom sekvent uredjaju za punta II, ako neko ima neka ponudi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2654 Napisano Octobar 17, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2681 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Raspitaj se da li taj polovni koji ugradiš može da se atestira jer bez atesta nema ni registracije. Jedino ako imaš vezu na tehničkom i kod pandura kad te zaustave sa plinom bez atesta onda stavljaj polovni 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Octobar 17, 2015 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za sada ne planiram atest, skoro sam produzio reg. Ima u oglasima povoljnih uredjaja ali mi je sigurnije ovde da kupim od nekog ko zna da je uredjaj ispravan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Novembar 8, 2015 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan I dalje potreban sekvent. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Novembar 10, 2015 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan i felne 14tice 4x98 celicne za zimske gume :-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...