milanni 68 Napisano Jun 7, 2015 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima il neko, neko iskustvo sa ovim letovalistem.Zanjimaju me cene privatnog smestaja isao bih na nevidjeno pa sta nadjem sredinom jula najverovatnije motorom.I moze li da se kampuje tamo ima li neki kamp? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Jun 7, 2015 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan prolazio prosle godine kad sam isao do Furke.....mesto me nije odusevilo...izgleda mi kao tranzitno mesto(glavni put ide kroz njega),prasine boga oca......do plaze ima da se nasetas, plus izuzetno je strmo..... sto se tice odlaska na blef....cene su nize dosta nego preko agencije...stanove sa dve sobe, kuhinjom..... za 5-6 osoba mozes da nadjes i za 400-500e za 10 dana.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Jun 8, 2015 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Bio prosle godine..peske do plaze i nazad ima srce da ti stane svaki dan jer ima mali milion stepenica. Sa druge strane ima dosta taverni gde je hrana bas dobra a vino..vino samo tece niz grlo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanni 68 Napisano Jun 8, 2015 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan A ima li da se nadje smestaj tamo i kakve su cene (smestaj za dve osobe)? Cuo sam da je bobro tamo za nocni zivot ,a to sto ima malo da se pesaci nije mi toliko bitno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1017 Napisano Jun 8, 2015 Drug član, 1093 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Već je gužva dole. Info iz prve ruke. Za kamp nisam siguran da li ima ali mogu da se raspitam ako te interesuje. Što se tiče cena, javiću ti šta saznam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanni 68 Napisano Jun 8, 2015 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan ok svaka informacija je dobo dosla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Jun 9, 2015 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Zašto bi išao u Kalitheu? Možeš u Hanioti, Pefkohori ili Polihrono. Sa druge strane, drugi prst je atraktivniji i puno bogatiji sa ponudom za kampovanje. Ja se nešto razmišljam upravo za drugi prst gde nisam bio (na prvom par puta bio). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1017 Napisano Jun 9, 2015 Drug član, 1093 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan @ gox Zato što su ova mesta koja si nabrojao letovališta za babe i dede. Mlade ljude nađeš samo ako imaju petoro dece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Jun 9, 2015 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Ubedljivo je meni do sada najlepsa Lefkada od cele Grcke gde sam bio (Pefkohori, Hanioti, Polichrono, Kalithea, Paralija). Mada najbolje letovanje ikada definitivno u Turskoj (Alanja). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Jun 9, 2015 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan @ gox Zato što su ova mesta koja si nabrojao letovališta za babe i dede. Mlade ljude nađeš samo ako imaju petoro dece Sva sam mesta i nabrojao sem Kalithee. Nisam znao da je to jedino mesto na Halkidikiju gde idu mladi(bez sale). Ako bas hoces tamo gde je ludnica i ima mnogo mladih,onda brate Krit i ćao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1017 Napisano Jun 9, 2015 Drug član, 1093 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan @ gox Ma ja na more idem samo kad moram...sve je to meni isto. Slana voda sa jedne strane, planina sa druge a pesak u sredini....i sunce...sunce...sunce... Meni to nije recept za uzivanje. @ milanni Kamp u Kalitei je zatvoren pre dve godine. Tako da nema vise kampa u samom mestu. Smestaj da nafjes na slepo u sredini jula je jako tesko a cene su jace nego u ostalim mestima(mislim na ova koja je gox nabrojao). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobbra 1429 Napisano Jun 9, 2015 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: beograd Motocikl: Royal Enfild meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan Imas jako lep i sredjen kamp u Kriopigiju to ti je 4-5 km od Kalitee.U centru Kriopigija skrenes levo i pravo do mora tu je i kamp.Cene ne znam ja sam se samo kupao tu na njihovoj plazi.U samoj Kalitei sto si dalje od plaze jeftiniji je smestaj ako krenes prema Siviriju mozes naci povoljan smestaj ako ti ne smeta da ides motorom na plazu.To je ono sto ja znam iz iskustva od pre 2 godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...