Savan 8690 Napisano Maj 3, 2015 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ne prodajem ja, ali ucinilo mi se lepim i sa nekom 'realnom' cenom. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=687178328082785&set=pcb.905287386199321&type=1&theater Google translate kaze sledece, ne valja prevod nikako i ako nekoga bas zanima mogu mu pomoci oko prevoda Nudim svoju običaj BMV R60 / 2 na ovaj motor sam se pretvara u pažnju na svaki detalj . Imam motor mom ukusu izgrađena sa idejom gechopte ne noncence plovak / Cafe Racer . Imam nikakvi ustupci su napravljeni u izradi motora ( koji se može naći u proceni izveštaja koji se prodaje zajedno sa motorom ) . Dakle, okvir je eksplodirale pocinkovani i prah nakon što je prska . Svi delovi su slikani , prskaju lakom profesionalnom i stručnom slikara . Ja sam učinio sve geolijste delove . Slika se sastoji od beličaste pustinji i mat crne završio sa sjajnim crnim detaljima . Tu je procena izveštaj motora , motor je ovo vrednosti za € 8000 , - konverzijom mnogo promenio i vrati na motor , ispod svega u kratkim crtama Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...