kepo 4527 Napisano Jul 13, 2015 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ako Vam ista hvala, hvala Vam za Oskara i one dve pesme sto je otpevao. Bacio je senku na citav dogadjaj. Inace je bilo odlicno, i u Balkisu i na Kozari! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SF 10 Napisano Jul 13, 2015 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Savršeno! Ako postoji ocjena do deset, ja dajem jedanajst! Organizacija, društvo, party... Teško če se to bolje napraviti... Puno starih pa i novih prijatelja... Super vikend... Čak je i meni sve pošlo za rukom. Vožnja je prošla bez pada, Honda je radila ko grom... Jedino mi je žao da nisam uspio slijediti onaj žuti DRZ, iruda, Marka na KLR-u i jednog krosera, jer sam kasnije promašio put... Vjerovatno zbog prašine... hehehe Da ne zaboravim! Hvala Mare32, Dadi33 i Marku za strpljenje na putu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oskar bl 983 Napisano Jul 13, 2015 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan Ako Vam ista hvala, hvala Vam za Oskara i one dve pesme sto je otpevao. Bacio je senku na citav dogadjaj. Inace je bilo odlicno, i u Balkisu i na Kozari! Ma to je manje do mene , a vise do blagotvornog uticaja vozanja Yamahe , ne bavi se ona uzalud , pored motora , i muzickim instrumentima ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Jul 13, 2015 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da se pored muzičih instrumenata, iz hobija bavi pravljenjem motora . Nego što Alera reče, prijatelji u žestokom smo problemu! Pa mi više u vožnju nećemo ni da krećemo ako nema u kampu bazena! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SF 10 Napisano Jul 13, 2015 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Jul 14, 2015 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan Nigdje ko u Bosni Da li to , onda , znači da si odustao od odlaska u Švedsku ?Kakve veze ima enguro tema sa tim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoxbl 70 Napisano Jul 14, 2015 Dobar dan dobri ljudi.., 225 postova Lokacija: Banja Luka,Republika Srpska Motocikl: Transalp 600 PD06 91.god.;Africa twin RD03 Prijavi odgovor kao problematičan Alera nam je pokazao kako se to izvode skokovi iz EU ! _DSC0020.JPG LJudi a gdje je covjeku druga noga??? Ja je nikako ne mogu pronaci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oskar bl 983 Napisano Jul 15, 2015 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan Engurovci ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oskar bl 983 Napisano Jul 15, 2015 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan Engurovci ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fruskogor@c 19 Napisano Jul 15, 2015 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svima osmeh na licu! Domacini pravi ste! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aranđel 11 Napisano Jul 15, 2015 U prolazu, 22 postova Lokacija: Brod Motocikl: XT 600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedan klip 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Branko-ST 33 Napisano Jul 18, 2015 U prolazu, 99 postova Lokacija: Split Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa svaka cast na organizaciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Jul 19, 2015 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan Dogodine jos bolje ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzonsBL 21 Napisano Jul 20, 2015 U prolazu, 79 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Suzuki DR BIG 750S Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam pozajmio sliku "hvala clox" 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fritz 59 Napisano Jul 22, 2015 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Raška Motocikl: yamaha xt600 Prijavi odgovor kao problematičan Banja Lukoooo dogodine jope. Hvala Oskaru,Zokiju,Velju... Koga zaboravih nemoj da se ljuti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ogi bl 42 Napisano Jul 23, 2015 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: BMW F650GS DAKAR Prijavi odgovor kao problematičan Malo enguranja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oskar bl 983 Napisano Jul 24, 2015 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan Banja Lukoooo dogodine jope. Hvala Oskaru,Zokiju,Velju... Koga zaboravih nemoj da se ljuti Naravno da se gledamo ! A hvala tebi i ekipi na dolasku , slijedece godine nadam se da se vidimo i kod vas ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...