Jump to content

Moto Zajednica

Koji motor kupiti - savet iskusnih motorista potreban

Recommended Posts

• U prolazu, 1 post
  • Motocikl: jos trazim

U svojim 40-tim me "uhvatilo" nesto i ozbiljno razmatram kupovinu motora. Zena kaze nisam normalan, ali ja joj kazem bolje da vijam motor nego druge zenske :-)

Elem, moje iskustvo sa motorim je ono malo sto sam imao kao klinac sa tomosima i jednom mz250, ali su godine to sve ponistile pa se to i ne racuna.

Pre nisam imao vremena ili para, sad vremena isto tako nemam bas previse a mogu da "investiram" nekih 5k eur u svoju razonodu.

Imam 100 kila i 180 cm, i jako mi se svidjaju chopperi. Super bike ili neke racing varijante me uopste ne zanimaju.

Gledao sam neke modele raznih proizvodjaca od 900 do 1300 ccm ali mi svi izgledaju slicno i ne vidim neke razlike.

Molim vas za predloge uzimajuci u obzir moje neiskustvo i naravno bitno mi je da je za taj model ima servisa i delova a ne da imam nesto sto niko drugi nema a isto tako ni majstori delove (desilo mi se vec i nema vece frustracije :-) )

Hvala svima unapred

Pozdrav

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 353 postova
  • Motocikl: Honda cbf 1000

Nisi zakasnio ja sam startovo u pedesetoj i nista mi nefali . Moj savet ne jače od 600 kubika i za početak polako  dok neudješ u fazon  a i kasnije . Čuvaj se i bog te čuva. A što se tiče supruga krenuće i ona sa tobom , tako je i moja sad nemogu da je se rešim

• motoras, 2461 postova
  • Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500

Sa 100 kg i 180 visine jako je tesko kupiti motor do 500-600 kubika ,a da nisi na njemu smesan. Opet ova opcija da trazis copera je dosta povoljnija jer tu sa mnogo kubika ne mora da ide i dosta konja. Moj drugar ima Vulcan 1500. Motor je bruka,ogroman i lep. 64-65 konja... Ima jedan u oglasima,pa uzmi kao opciju za razmatranje...

• Drug član, 2861 postova
  • Motocikl: strom 650

Ima velikih stromova i par varadera sa lepim ponudama.Nije čoper al nije ni R.Za tvoje gabarite i ponovno početničke afinitete  mislim da je bolji izbor.

Mada šta god uzmeš ne troši ceo budžet kupi nešto za 3-3500 ostalo oprema i održavanje.

Na primer

http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/106140-suzuki-v-strom-1000/page-2?hl=strom

• onaj koji oblikuje, 357 postova
  • Motocikl: Samo menjam ko ciga konja

U svojim 40-tim me "uhvatilo" nesto i ozbiljno razmatram kupovinu motora. Zena kaze nisam normalan, ali ja joj kazem bolje da vijam motor nego druge zenske :-)

Elem, moje iskustvo sa motorim je ono malo sto sam imao kao klinac sa tomosima i jednom mz250, ali su godine to sve ponistile pa se to i ne racuna.

Pre nisam imao vremena ili para, sad vremena isto tako nemam bas previse a mogu da "investiram" nekih 5k eur u svoju razonodu.

Imam 100 kila i 180 cm, i jako mi se svidjaju chopperi. Super bike ili neke racing varijante me uopste ne zanimaju.

Gledao sam neke modele raznih proizvodjaca od 900 do 1300 ccm ali mi svi izgledaju slicno i ne vidim neke razlike.

Molim vas za predloge uzimajuci u obzir moje neiskustvo i naravno bitno mi je da je za taj model ima servisa i delova a ne da imam nesto sto niko drugi nema a isto tako ni majstori delove (desilo mi se vec i nema vece frustracije :-) )

Hvala svima unapred

Pozdrav

Posto odrzavam 2 moto kluba gde voze samo chopere , a i meni je drugi motor custom, mozemo ti naci nesto ,dobro i povoljno ( a da nije na oglasima).Ako te zanima posalji PP ili se javi na 064 9760896 011 8484211, pozdrav iz Moto servisa Lukac.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja