SQTR 666 Napisano April 11, 2015 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 486 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: NC750X '24 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem moju jaknu, kupljena u Francuskoj na sajmu u Parizu, naj noviji model koji nosi njihova policija, jakna je nova i inam rezervnu kapsulu, velicina XL a vise info na www.hit-air-france.fr model EU5 Cena je fiksna 570 eura, toliko sam je platio sa sajamskim popustom. Vratio sam se na skuter i drzim se grada zato je prodajem. Ovo je najviši stepen zaštite sto se jakne tiče. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radeyamaha 148 Napisano April 12, 2015 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: skupljen Motocikl: Honda cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Imali neku sliku? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano April 12, 2015 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan @radeyamaha http://hit-air-france.fr/en/blousons-et-vestes/64-nouveau-veste-moto-eu5.html Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 666 Napisano April 12, 2015 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 486 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: NC750X '24 Prijavi odgovor kao problematičan Imas odlicnih klipova na netu samo gledaj model eu5, postavicu i slike u ponedeljak nisam trenutno u BG Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano April 12, 2015 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Deluje mi odlično. Baš gledam u NL gde ima da se kupi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 666 Napisano April 25, 2015 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 486 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: NC750X '24 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...