Endurac 962 Napisano Mart 2, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha TZM 150ccm -zamenjeno ulje -dobre kocnice -nov klip -Ide fenomenalno, 35ks -pun oklop -registrovan na BG celle godine -1999. god 1700 eur, eventualno zamena. 065 55 22 505, ili maki73@verat.net Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Mart 3, 2008 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan pa dal je moguce da niko nije kupio ovaj motor. . .ja sam mislio da si ga davno prodao!! Evo moja pohvala motor je prelep i ocuvan!!kako ide neznam jer ga nisam probao ali za izgled sve pohvale!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Mart 3, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala koljega na pohvalama, ja sam malo stopirao oglas prosle godine jer mi se mnogo svideo, pa sam se sa njim jesenas i zimus sit navozao, ali ipak, imam 34 god i valjalo bi uzeti nesto manje napadno, pa evo opet dajem oglas. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bludni_sin 2 Napisano Mart 3, 2008 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala koljega na pohvalama, ja sam malo stopirao oglas prosle godine jer mi se mnogo svideo, pa sam se sa njim jesenas i zimus sit navozao, ali ipak, imam 34 god i valjalo bi uzeti nesto manje napadno, pa evo opet dajem oglas. Ne lazi posten svet, pomislice ljudi da si stvarno toliko mlad! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Mart 3, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan xexex, evo ga, mora da mi upropasti oglas ;D Jel to zato sto ni sa R6 ne mozes da mi pobegnes u gradu? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Mart 3, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan xexex, evo ga, mora da mi upropasti oglas ;D Jel to zato sto ni sa R6 ne mozes da mi pobegnes u gradu? ;D Ti brate kako voziš taj motor slobodno si mogao da dodaš uz ono "...totalni ful, kao čaša..." i " vozila žena i to samo po suvom"... ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Mart 4, 2008 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan i " vozila žena i to samo po suvom"... ;D ;D i to do pijace 40 na sat :) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...