*zeka* 1199 Napisano April 7, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1383 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Hein Gericke Velicina - S Sheltex membrana Dimenzije date na slici. Nosena na dve voznje, bukvalno bez ikakvih tragova. Dodatni zimska postava (prsluk) Kopcanje za pantalone na ledjima. Po specifikaciji je vodonepropusna. Meki protektori ramena i laktovi dok na ledjima ima dzep za ubacivanje protektora. Ja sam je kupio za suprugu ali je model univerzalan pa mogu nositi i muskarci.(meni vise lici na muski model) Cena 80 evra, cisto radi poredjena da kazem da je placena 120 proslog leta. Moze zamena za muske moto pantalone kratki xxl model ili zensku crnu moto strukiranu jaknu istih dimenzija kao sa slike. kontakt na PP ili 0638361252 Ako nekom trebaju vece sike 3638 x 2736 saljem na mail. post image online Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1199 Napisano April 14, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1383 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan 70 evra. Moze i zamena za zadnju novu gumu 160/60-17 turing uz moju doplatu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1199 Napisano April 29, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1383 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno, guma otpada iz zamene. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Maj 4, 2015 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Јел ово женска јакна? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1199 Napisano Maj 5, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1383 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Pa vidi ja sam je kupio za suprugu, ali jakna nije strukirana tako da mi vise lici na muski model. Davao sam drugaru da proba i odlicno mu stoji. Zakljucak: Mislim da je muska jakna , ali moze se koristiti i kod zena Ko god da je zainteresovan mogu poslati na probu pa ako odgovara zadrzite uz uplatu ili vratite nazad. Vise se dragoj ne svidja plava boja pa nece da je nosi i kupila je drugu crnu jaknu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1199 Napisano Maj 27, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1383 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Moze neki telefon ili muska XL jakna u zameni. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1199 Napisano Jun 4, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1383 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan UP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1199 Napisano Jun 13, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1383 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ostalo jos par komada Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1199 Napisano Jul 30, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1383 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ajde velika letnja akcija > 50 EVRADI Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1199 Napisano Avgust 8, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1383 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Jbt niko nece maltene novu jaknu za 50 ojra. Zamena za moto pantalone muske xxl , cizme 43 , jaknu ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1199 Napisano Septembar 2, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1383 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno jos uvek Zamena za razno, moze i neki telefon s3 , g2 , 4s itd. Послато са GT-I9301I Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1199 Napisano Septembar 28, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1383 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Послато са GT-I9301I Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Septembar 29, 2015 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene su jakne 80-100e pantalone 70-80e ako ti nije Mladenovac daleko provozajte se pa cu ti uz doplatu zameniti tu jaknu.Ima i sve drugo od opreme ako se setis jos necega da ti treba.Raja Mladenovac 064/142-5729 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1199 Napisano Januar 21, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1383 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Moze i neki kofer uz moju doplatu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...