SADAN 862 Napisano Mart 10, 2015 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari evo da pokazem i ja mog mezimca motori dolaze i prolaze ali ovaj je uvek tu u rezervi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Mart 10, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan И голф двица Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad061 0 Napisano April 23, 2017 U prolazu, 3 postova Lokacija: pirot Motocikl: mz etz 150 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav druze, pocetnik sam u voznji i imam priliku da kupim bas MZ ETZ 150, koliko je on dobar za pocetnike hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10457 Napisano April 23, 2017 Hronični Motociklopata, 7310 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Kupuj, MZ 150 ti je super motor za pocetak jeftino odrzavanje, registracija, ne trosi mnogo, solidno ide, ne previse brzo ni previse sporo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 620 Napisano April 23, 2017 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan na kraju mz uvek ostane u kući...pozz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...