hard enduro 13 Napisano Mart 4, 2015 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Ljubovija Motocikl: Tomos ATX, Yamaha DT 125 R, Sprint Apollo 250 RX Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga je nemacke proizvodnje, malo koriscena prodajem je zato sto mi je mala. Uz nju ide rezervni vizir, par debljih ulozaka i torba za nju. Velicina L.. Cena po dogovoru Dosta je lepsa uzivo, losom je kamerom slikano pa je zato bleda slika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard enduro 13 Napisano Mart 4, 2015 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Ljubovija Motocikl: Tomos ATX, Yamaha DT 125 R, Sprint Apollo 250 RX Prijavi odgovor kao problematičan Veruj mi da ne znam, tako sam je dobio. Placena je nova 120 eura, stvarno je ful ne bi reko da je kineska Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Mart 5, 2015 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan a koji je pocetak tog dogovora oko cene? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard enduro 13 Napisano Mart 5, 2015 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Ljubovija Motocikl: Tomos ATX, Yamaha DT 125 R, Sprint Apollo 250 RX Prijavi odgovor kao problematičan 60 eura,nije fiksno moze dogovor oko cene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...