SHOKLA 1751 Napisano Mart 1, 2015 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Za prodaju izuzetan motocikl: - BMW f650gs paralelni twin (800ccm) - God proizvodnje 2008. - Predjena kilometraza 41000 km. - Stanje izuzetno u svakom pogledu - Jedinstven motocikl na nasim prostorima, prelepog izgleda, izuzetno ocuvan i odrzavan primerak. - Maksimalni paket fabricke opreme koji sadrzi: ABS, bord kompjuter, grejace rucica, stitnike ruku, senzore pritiska u gumama, zastitu motora (skid plate)... Moguce je da sam nesto i izostavio. - Aftermarket oprema na motociklu je: V-STREAM vizir, dodatni deflektor na viziru by Ivan, WILBERS progresivne opruge, NEKEN guvernal, pancirna kociona creva, GIVI TREKKER zadnji kofer sa nosacem i plocom, WUNDERLICH tank torba, kljun prednjeg blatobrana od 800gs i jos po koja sitnica. - Na 37000km promenjeni: Lanac i lancanici, prednji disk, kocione plocice, kocino ulje, antifriz, lezajevi volana. - Redovna odrzavanja tipa zamena ulja i filtera, kao i podesavanja zazora ventila se podrazumevaju, i odradjivana su kod majstor-Spaleta (Bgd Zvezdara). - Motocikl je kupljen od kolege sa ovog foruma, tako da se kompletna istorija zna. - O ponasanju motocikla u voznji, o upravljivosti, potrosnji, performansama, upotrebljivosti i lepoti voznje mozete pitati mene, sta god vas zanimalo. - O nekim drugim, nebitnim stvarcicama tipa finansija i kupoprodaje kontaktirajte vlasnika Bojana na br telefona 063/470-995 - Za sada ce motocikl biti samo ovde oglasen za prodaju, i stvarno bih voleo da ga uzme neko od kolega forumasa, kada vec finansije to meni ne dozvoljavaju. - Cena motocikla je 5.500e, i prodaje se za kes. Par fotkica ove Bembice: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Mart 1, 2015 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Jos par fotkica nekih sitnica na motociklu: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano April 13, 2015 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Posto je pocela sezona, bajkera i motocikala na sve strane, logicno je da je i potraznja za dvotockasima porasla. Sa potraznjom i cene istih idu gore E, upravo zato, a i u duhu ovih velikih praznika, koji nas ovih dana raduju i kolegijalnosti, odlucili smo da promenjena cena za ovog lepotana koji se prodaje bude, ne dosadasnjih 5.500e, vec 5.200e!!! :) Za sve dodatne informacije i dogovore, kontaktirajte Bojana na 063/470-995. U zdravlje!!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano April 29, 2015 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Motocikl prodat pre neki dan. Kupio ga je kolega sa foruma, ucesnik BJB vikend voznjerago mi je da sam u tome ucestvovao na neki nacin, i da je novi vlasnik neko od "nasih ljudi". U zdravlje da ga koristi, i da podeli utiske sa nama/vama ostalima, o kakvom se izuzetnom motociklu radi. LOCK!!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...