Jump to content

Moto Zajednica

HONDA DEUVILLE 650 2000 god

Recommended Posts

• Drug član, 1592 postova
  • Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada

Nemoj to da mi radis, kako sam ja bio zagrijan za ovaj motocikl (jos uvjek sam), preveo sam neke djelove testa ovog motocikla.Mislim d ga je ovdje covjek ubo ,,u sridu''

,,Presavsi 2800 milja kroz zapadnu Evropu mogu vam reci: ako zelte srednje teski motocikl da prokrstarite Madjarsku ili da se probijate kroz saobracajni spic Deauville ce obaviti posao lagano – i nastavice da radi bez ogranicenja. Bez uzbudjenja, bez drame i sa nevjerovatnom lakocom voznje. To perfektan prvi touring motocikl za solo vozaca.'' ...

,,Zasto solo? Odgovor je jednostavan: malo prtljaznog prostora za dvoje ljudi na odmoru, osim ako ne uzivate u tome da istu odjecu nosite 6 dana'' ...

,,Veliko pitanje, da li je velicina bitna? Da, drage moje dame apsolutno ste u pravu... a ovdje ne pricamo samo o velicini prtljaznog prostora. Kada se dodje do snage Deauville-ov 647 ccm V motor je malo preslab za motocikl ovako tezak motocikl. Cinjenica je da je suva tezina 228 kg. Za ime boga to je teze nego Guzzi V11 ili Kawasaki ZX-12R.'' ...

,,Sa niskim sjedistem i laganim kvacilom Deauville briljira u voznji gradom. Snaga se isporucuje ravnomjerno sve do crvenog podrucija na 7000 obrtaja. Nema iznenadjenja.'' ...

,,Motor ne izgleda tako, ali to je jedna od najbolje stvorenih touring masina'' ...

,,Hod rucke prednje kocnice je nesto duzi, ali za touring motocikl Deauville koci dovoljno dobro za umjerene vozace koji se vole i zabaviti na krividavim sumskim putevima. Odstojanje od tla je dovoljno veliko – bar kada je samo vozac na motociklu.'' ...

,,Najvise me iznenadilo prdvidiva i postojana stabilnost motocikla. Ocekivao bih da ce da se ljulja natovaren prtljagom ili da ce se prednja vilica izduziti do limita. Ali motocikl ima savrsen balas snage i tezine, plus precizan upravljac, sto vam dozvaljava da vozacima supersportckih motocikala zadate muke, bar prvih 200 metara'' ...

,,Pretke Honde NT 650 V Deauville mozemo naci u Hondi CX 500 vodeno hladjenom V motoru sa kardanskim prenosom i proizvodnjom od kasnih '70-ih do kasnih '80-ih.

Ovo je bila masina koja je zadovoljavala vecinu vozaca koji su vozili tokom cijele godine i prevaljivali ogroman broj kilometara. Nastavljeno je sa modelom NTV 600 koji je ubrzo narastao na 650 ccm, jos jedan V-twin motor koji je kao i CX500 postao masina koju su birali profesinalni vozaci.

Honda NT 650 V Deauville je zapravo NTV 650 – dokazan motocikl – sa oklopom i integrisanim bocnim koferima.'' ...

,,Na prvi pogled mozete je pomjesati sa Pan Europeanom. Na mnogo nacina to i jeste mladji brat Pan Europeana, pola motora i pola cijene.'' ...

Tehnicki podaci:

zapremina motora:    647 ccm

koncepcija:    V2

snaga:    56 KS

pri:    7750

obrtni moment:    55 Nm

pri:    6250

napajanje:  2 Keihin karburatora, 36mm

hod prednjeg vesanja:    115 mm

hod zadnjeg vesanja:    120 mm

medjuosovinski razmak:    1475 mm

visina sjedista:    814 mm

tezina vozila spremnog za voznju:    248 kg

maksimalno dozvoljena tezina:    440 kg

rezervoar za gorivo:    19 l

max. brzina:    185 km/h

ubrzanje do 100 km/h:    6,2 s

prosjecna potrosnja:    5,4 l

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja