zlatko1 75 Napisano Februar 17, 2015 U prolazu, 68 postova Lokacija: bajmok/Wien Motocikl: suzuki GSX 1100f Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih paktreger za suzuki 1100F i ako ima koferi za isti motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10518 Napisano Februar 17, 2015 Hronični Motociklopata, 7330 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan ako ne nadjes nista, javi se Sebi sa foruma, covek cuda pravi pola foruma je radilo nosace kofera kod njega ukljucujuci i mene, i jako sam zadovoljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatko1 75 Napisano Mart 11, 2015 U prolazu, 68 postova Lokacija: bajmok/Wien Motocikl: suzuki GSX 1100f Prijavi odgovor kao problematičan Zar je moguce da niko nema paktreger? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Mart 11, 2015 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Pre neku godinu sam sutirao Krauser nosac za sva tri kofera i bas za tvoj motor..Nikome nije trebao i zavrsio je u konztejneru..Otkuda sam znao da ce nekome trbati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Mart 11, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Da li te zanimaju Wingrack 2 sa migavcima, bocni e41 (ili kineski 42L kao jeftinija alternativa) i e52 (sve GIVI). Naravno, moze i sve odvojeno. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatko1 75 Napisano Mart 15, 2015 U prolazu, 68 postova Lokacija: bajmok/Wien Motocikl: suzuki GSX 1100f Prijavi odgovor kao problematičan Samo ako mogu da montiram na motocikl na pravo mesto bez neki karabudzenja,i naravno koja je cena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...