Davor_ 55 Napisano Februar 15, 2015 U prolazu, 99 postova Lokacija: Chicago IL Motocikl: Yamaha FZ8 Prijavi odgovor kao problematičan Isao malo na sajam, nije nesto ali napravio par fotografija telefonom pa reko da podjelim. Iako je plan da predjem na BMW uskoro ali ovaj R1 mi se stvarno svidja a ovo je stand salona gdje sam ja kupio svoju jamahu, nagovaraju me na zlo :DDD Najveca rugoba salona! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefanTzr 17 Napisano Februar 16, 2015 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha tzr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Novi R1 je zlooo. A i lepo ti stoji Koja mu je cena tu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Februar 16, 2015 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na slikama, lepo. Ovi i u lutke ugradjuju silikone 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Februar 16, 2015 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan Da li ce nas i ove godine na sajmu zaobici panigale i nova kawa h2r Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Davor_ 55 Napisano Februar 16, 2015 U prolazu, 99 postova Lokacija: Chicago IL Motocikl: Yamaha FZ8 Prijavi odgovor kao problematičan Novi R1 je zlooo. A i lepo ti stoji Koja mu je cena tu? Hvala drug, ovaj je na sajmu (sajamska cjena) 14.xxxUSD Kako meni reče 7.000 i moj motor. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Davor_ 55 Napisano Februar 16, 2015 U prolazu, 99 postova Lokacija: Chicago IL Motocikl: Yamaha FZ8 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na slikama, lepo. Ovi i u lutke ugradjuju silikone Zato sam i slikao cak mi i zena nije mogla da odoli da ne pipne )))) Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefanTzr 17 Napisano Februar 16, 2015 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha tzr 50 Prijavi odgovor kao problematičan I jeste i nije mnogo za R1, ali opet, motor je.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Februar 16, 2015 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan To je jeftino u odnosu na evropske cene. Mislim da je R1 u Platneru 19.000 evra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Davor_ 55 Napisano Februar 16, 2015 U prolazu, 99 postova Lokacija: Chicago IL Motocikl: Yamaha FZ8 Prijavi odgovor kao problematičan To je jeftino u odnosu na evropske cene. Mislim da je R1 u Platneru 19.000 evra. U PROSJEKU sta je u EU u evrima ovdje je u dolarima. Jbg sve je jeftinije od auta pa do motora a o polovnim motorima da ne govorim. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...