Stile 502 Napisano Februar 9, 2015 (promenjeno) Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem montazn objekat dimenzija 6 sa 2,5 metara ,zastakljen sa tri strane zadnja strana je uradjena od panela ,celicna konstrukcija zastkljeni delovi su uradjeni u alu stolariji komlet prednja strana su klizna vrata i podeljeno je na cetri polja,a desna bocna vrata su dvokrilna vrata koja se komplet otvaraju ,posto su polja jako velika nije stavljeno staklo vec klirit ( providna plastika) unutra ima izvod za dve monofazne uticnice,a pod je uradjen od blazujke preko koje sam stavio linoleum,meni je sluzila kao prodavnica hleba i peciva ,a prethodnom vlasniku je sluzila kao izlozbeni prostor za nove automobile,namena mu je visestruka ko god im a neki manji prostor eto mu lokala za male pare CENA 2500 EVRA Promenio Februar 9, 2015 član Stile Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 502 Napisano Februar 9, 2015 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan https://www.dropbox.com/s/zipsdwt7tkrcae6/20141021_193132_LLS.jpg?dl=0 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Februar 9, 2015 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan dimenzije? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 502 Napisano Februar 9, 2015 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan dimenzije? 6 metara je sirok i 2,5 metara je dubok ,visinu nemam pojma ali nije mala ,imao sam pozar u pekari ,pa mi je sluzila kao prodajni objekat dok nismo sanirali pekaru od pozara,i pokazao se odlicnim za posao ,zgodan je za svaku delatnost neki ljudi su je gledali za cvecarua neki momci imaju ideju da naprave plaza bar ,opet neki zele fast fud ali niko ozbiljan ,pa reko ajde i ovde da opodelim moj oglas mozda neko se seti da nesto radi u ovom prostoru !? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Februar 9, 2015 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, stile, mnogo mi je to usko 2.5m Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2058 Napisano Februar 9, 2015 Skuteras, 3700 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pih sto je za jezero, milina. Nisam razmisljao o tome nikako, a sad mi sinula ideja. Metnem ga tamo u onu uvalu i sve cetiri u vis Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1884 Napisano Februar 9, 2015 Drug član, 2868 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan gde je Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 502 Napisano Februar 9, 2015 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan gde je U Somboru Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 502 Napisano Februar 9, 2015 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Pih sto je za jezero, milina. Nisam razmisljao o tome nikako, a sad mi sinula ideja. Metnem ga tamo u onu uvalu i sve cetiri u vis i kod mene je ta opcija da se nadje plac u sumi negde pored vode da se odradi neka drvena konstrukcija sa terasom i sve cetri uvis Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 636 Napisano Februar 10, 2015 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Za forumase prevoz sa popustom gde god (Actros sa onom rukom sto dize ono) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...