Peki 1214 Napisano Februar 28, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Malo smo se ponovili pred sezonu.... ...i mi matorci mora malo da "pratimo modu" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1373 Napisano Februar 28, 2008 I N S T R U K T O R, 1204 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Uh sto je lepo, samo kad bih znao za sta to sluzi......, al' je bas lepo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Februar 28, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Uh sto je lepo, samo kad bih znao za sta to sluzi......, al' je bas lepo.. I bre Jasminko, pa Marcoki je bila FIRMA i kad sam ja bio dete i ti imao više kose... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1373 Napisano Februar 28, 2008 I N S T R U K T O R, 1204 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ima neke opruge, jel amortizer, a stace mu dva, jel jedan rezervni ??? ... doduse sad se setih, kad sam ja bio bas mali i ni tad nisam imao kosu ( porasla mi kasnije) motori su imali po dva amortizera nazad. moguce, moguce.... :-\ ....uzo sam viraga ;D ;D ;D, sad smo klasa, moz da se trkamo ko ce sporije negde da stigne, a imam i tih amortizera skoro ko ti.. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Februar 28, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Roba placena u France pa cekamo da dodje do Dortmunda Germany pa onda ovamo. Mnogo veliki krug pravimo al sta da se radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Februar 28, 2008 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Brate Peki koliko su para ako nije tajna,jel i meni trebaju zadnji na boldorci... ............. ;D ;D ;D ;D.A tama ga sad sredjujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Februar 28, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Brate Peki koliko su para ako nije tajna,jel i meni trebaju zadnji na boldorci... ............. ;D ;D ;D ;D.A tama ga sad sredjujem. Ovo su moji: http://cgi.ebay.com/paire-damortisseurs-marzocchi-a-gaz-pour-honda-cb-750_W0QQitemZ350028196225QQihZ022QQcategoryZ114214QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem Bila su još 3 seta na e-bayu ali su sve aukcije završene http://www.cb1100f.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=40195 Koliko će da me izađu ovi amortizeri dok prođu pola Evrope...čuće se, uglavnom ja sam za svaki slučaj počeo da radim i 3. smenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Februar 28, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Sad iskopah još jedan par na ebay-u u Nemačkoj. http://cgi.ebay.de/2-Marzocchi-Stossdaempfer-fuer-Honda-Boldor-CB-750-900_W0QQitemZ320218963394QQihZ011QQcategoryZ25632QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem Cijena sitnica 15 eur. Licitacija traje još 1 dan....a ti sad zovni Gordana pa da nam ih doveze u isto vreme. p.s. Čuo sam da se ovde ribe lože na marcoki amortizere nenormalno.... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Februar 29, 2008 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan p.s. Čuo sam da se ovde ribe lože na marcoki amortizere nenormalno.... ;D ;D Da i na Marving auspuhe. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Februar 29, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Brate Peki koliko su para ako nije tajna,jel i meni trebaju zadnji na boldorci... ............. ;D ;D ;D ;D.A tama ga sad sredjujem. Ovo su moji: http://cgi.ebay.com/paire-damortisseurs-marzocchi-a-gaz-pour-honda-cb-750_W0QQitemZ350028196225QQihZ022QQcategoryZ114214QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem Bila su još 3 seta na e-bayu ali su sve aukcije završene http://www.cb1100f.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=40195 Koliko će da me izađu ovi amortizeri dok prođu pola Evrope...čuće se, uglavnom ja sam za svaki slučaj počeo da radim i 3. smenu AJMO REZIME 50 evra placeni 30 postarina iz france to germany 10 uzima coveko koji placa i 10 meni ukupno 100eura Dal je puno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sine 12 Napisano Mart 2, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A sto si onda meni trazio 100e za ralicu koja na e-bay-u kosta 45+10 slanje ??? To bi po tvom objasnjenju trebalo da kosta cca 70e. Hteo si da me oderes ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 2, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Nice Peki ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Mart 2, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan A sto si onda meni trazio 100e za ralicu koja na e-bay-u kosta 45+10 slanje ??? To bi po tvom objasnjenju trebalo da kosta cca 70e. Hteo si da me oderes ;D 45 +10+ 10 uzima covek koji placa+10 uzima covek koji donosi to je 75 postarina 5 eura do tebe =80 a ostalo je moja zarada i to pod uslovom da na licitaciji uzmem za 45 eura Neke stvari nemozete da shvatite. Inace direktno da se posalje ovamo je 40 eura postarine plus ide na carinu i kako prodjes za deo da platis carinu i pdv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Mart 2, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan AJMO REZIME 50 evra placeni 30 postarina iz france to germany 10 uzima coveko koji placa i 10 meni ukupno 100eura Dal je puno? PRODATO..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Mart 2, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan p.s. Čuo sam da se ovde ribe lože na marcoki amortizere nenormalno.... ;D ;D Da i na Marving auspuhe. ;D U utorak očekujem da mi bude gotov "kratež" izduv od cca. 30cm dužine....a kako će to da se čuje ...čuće se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale z900 328 Napisano Mart 2, 2008 Svrati ponekad, 339 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB 750 K, CB 750 C, CB 750 F, VF 750 S, VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan Jao komso, a sto sam nasao za moju kawu kompletan izduv idi na taj sajt mozda ima nesto i za tebe http://www.klasmo-bikes.de/land.php?auswahl=Artikel_Detail&hersteller_id=1&ArtikelNr=710259Z&nr=46fe5a8ac4d84deba39f5fa21e48fcd4&land1=Deutschland&kunden_id=&snormal=&Modus=&search=%%%&smodel=1293&sccm=*&sbj=*&start=10&kategorie=19&KAT_Hauptgruppe=&Haupt_WG=4&artikel_zaehler=1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Mart 3, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Jao komso, a sto sam nasao za moju kawu kompletan izduv idi na taj sajt mozda ima nesto i za tebe http://www.klasmo-bikes.de/land.php?auswahl=Artikel_Detail&hersteller_id=1&ArtikelNr=710259Z&nr=46fe5a8ac4d84deba39f5fa21e48fcd4&land1=Deutschland&kunden_id=&snormal=&Modus=&search=%%%&smodel=1293&sccm=*&sbj=*&start=10&kategorie=19&KAT_Hauptgruppe=&Haupt_WG=4&artikel_zaehler=1 Ima.... :'(...na žalost ne uklapa mi se u budžet nikako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZUMBUL 0 Napisano Mart 5, 2008 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd / London Prijavi odgovor kao problematičan Malo smo se ponovili pred sezonu.... ...i mi matorci mora malo da "pratimo modu" Uuuuuu brate resio si da se otvoris ... Siroko... Ko ti radi auspuh i jel obican ili prohrom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Mart 5, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Od prohroma a radi ga jedna Garage u Kumodrage...Marko sa Karaburme me odveo kod dečka u radionicu u Kumodražu A ti se dečko ne hvališ novom mašinom... ... i gipsom na nozi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...